Sayfa 341/1002 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Ben bunu çok büyük haksızlık olarak giruyorum

2.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Serbest fonların getirisi nasıl bu kadar yüksek olabiliyor? Madem bu kadar getiri elde edilebiliyor niye herkese açık değil niye para sınırı var ankamiyorum
    Serbest fonlarda para sınırı yok aslında
    5000 TL.yle bile girebilirsiniz
    Yeterki 1 milyonluk varlığınız olduğunu taahhüt edin.

3. Ciddi misiniz ? E peki taahutumuz gerçek değilse bunun bı yaptırımı yok mu bı ispat teminat falan istemiyorlar mi

4.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Ama %200getireni var bir yilda
    En belirgin nedeni yukarıda Sn. Boone'un söylediği şeyin olduğunu söylemişti bir portföy yöneticisi görüştüğümüzde . Sanılanın aksine çok sayıda yatırımcı muazzam psikolojik baskı yaratıyormuş dediğine göre. Bırak eksi yazmayı bir gün önceki getiriyi göremeyince cimere, spk'ya şikayet edeninden, maille küfür döşenenine, her yarım saatte bir arayıp akşam fiyat ne olacak söyle diyenine kadar nelerle karşılaşıyorlarmış.

Doğru olduğunu şuradan tahmin ediyorum. Forex firmasında kısa bir dönem kardeşim çalışmıştı. Zarar edenler , ana-bacı sövüyorlar diye bezip 1 haftada işi bıraktı. Brexit oldu poundu niye yükseltiyorsunuz lan diyen adam varmış. Bunların elindeymiş gibi Bizim yatırımcı hatayı kendinde bulmaz pek. Hep birilerinin ona oynadığı oyundur.

Peki neden daha çok getirileri var. Bence mevzuattaki portföy rahatlığı önemli etken, şu kadar şunu , bu kadar bunu tutacaksın zorlaması yok. Bir de tabi yönetim ücretleri ve primleri çok daha yüksek normal fonlardan. Yüksek kazanımlar da elbette çok daha iyi motive ediyor yöneticilerini.

İŞ portföyün yabancı hisse taşıyan 4 serbest fonu var. Her ay düzenli %20 yapıyorlar. Ama her birinde 2-3 kodaman yatırımcı var. Yıllık %300-500 kazanan serbest hisse fonları var başka kurumların.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Serbest fonlarda para sınırı yok aslında
    5000 TL.yle bile girebilirsiniz
    Yeterki 1 milyonluk varlığınız olduğunu taahhüt edin.
    Gerçeğe aykırı beyanın yaptırımı var tabiki.

6. IPJ -0.34
    Büyük patlama yarın sanırım.

7. ıpv 0,58
    tdg 0,64
    tta -1,33
    tte-0,27
    ıpj-0,34

8. 2 gün oldu AFT alalı, düşüşe bak. Ne alsam düşüyor. Riskli fonlar bana göre değil demek. Zamanlamam yanlış oluyor. Umarım devam etmez.

Sayfa 341/1002 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •