Sayfa 346/1002 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Foçalı bu TMG fonunun içeriğinde ne varsa yazdığım gibi 0,93 getiri sağlamış. Diğer fonların içeriğine bakmadan acaba dedim ama siz bildiğiniz için durumun ümitsiz olduğunu açıkladınız. Bol kazançlar
    Anlamadım üstad ne demek istediğini.
    IPJ almak zaten 10 gündür aklımda vardı. Sadece fon içeriklerine bakacak vaktim olmadı. Haftasonunu buna ayıracağım.
    TMG ile AFS'yi karşılaştırırım içeriklerini. İkisi de yabancı hisse sonuçta.

2.  Alıntı Originally Posted by Cancan88 Yazıyı Oku
    Zararin ertesi güne kalma gibi bi durumu olabilir mi ?
    muhtemelen öyle olacak.

3. hedef portföyü aradım az önce...
    sizden nnf aldım, serbest fon da almak isterim nasıl yapalım diye sordum.
    nitelikli yatırımcı olsanız da biz yeni girişleri kapattık artık almayacağız diye kestirip attı...

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    hedef portföyü aradım az önce...
    sizden nnf aldım, serbest fon da almak isterim nasıl yapalım diye sordum.
    nitelikli yatırımcı olsanız da biz yeni girişleri kapattık artık almayacağız diye kestirip attı...
    Benim şartlarım uyuyordu, bir çok serbest fonu aradığımda hedef dahil, başka kurumları da aradım, dışarıdan yatırımcıya kapalı vs. diyorlar haklısınız. Yani burada beyan yeterli vs deniyor da pratikte 1 m olsa, nitelikli olsanız da almıyorlar nedense.
    O bir aileye ait, öbürü tek kişilik, buna alamıyoruz, dışarıya kapadık vs. hep aynı cevabı veriyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Benim şartlarım uyuyordu, bir çok serbest fonu aradığımda hedef dahil, başka kurumları da aradım, dışarıdan yatırımcıya kapalı vs. diyorlar haklısınız. Yani burada beyan yeterli vs deniyor da pratikte 1 m olsa, nitelikli olsanız da almıyorlar nedense.
    O bir aileye ait, öbürü tek kişilik, buna alamıyoruz, dışarıya kapadık vs. hep aynı cevabı veriyorlar.
    Serbest fonlara girmenize gerek yok.Özel portföy yönetimi yapan kurumlarla anlaşma yapabilirsiniz.Portföyümde şu enstrümanlar bulunsun ve karşılaştırma kriterimiz de şu olsun diyerek anlaşabilirsiniz.Yıllık sözleşme yaparsınız ama baktınız karşılaştırma kriterinizin altında performansla gidiyorlar ya da farklı bir yatırım kararı aldınız özel portföy yönetim anlaşmanızı sonlandırabilirsiniz.Paranın büyüklüğüne bağlı olarak yıllık binde 7.5 ile 15 arası bir yönetim ücreti ödersiniz.Paranız büyükse sizin adınıza fon da kurabiliyorlar.Size veya aile fertlerine özel olmak üzere.Bu bilgileri Qinvest portföy yönetiminden aldım.

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Serbest fonlara girmenize gerek yok.Özel portföy yönetimi yapan kurumlarla anlaşma yapabilirsiniz.Portföyümde şu enstrümanlar bulunsun ve karşılaştırma kriterimiz de şu olsun diyerek anlaşabilirsiniz.Yıllık sözleşme yaparsınız ama baktınız karşılaştırma kriterinizin altında performansla gidiyorlar ya da farklı bir yatırım kararı aldınız özel portföy yönetim anlaşmanızı sonlandırabilirsiniz.Paranın büyüklüğüne bağlı olarak yıllık binde 7.5 ile 15 arası bir yönetim ücreti ödersiniz.Paranız büyükse sizin adınıza fon da kurabiliyorlar.Size veya aile fertlerine özel olmak üzere.Bu bilgileri Qinvest portföy yönetiminden aldım.
    Evet biliyorum ancak portföy yönetimi yapıldığında, yöneten kurum/firma riskleri de alınıyor. Yani fon meblağı MKK havuzu üzerinde değil, kurum kasasında oluyor. Oysa MKK kayıtlı fonlarda kurum bir şekilde batsa dahi, fon tasfiye edilip ya başka kurum tarafından yönetiliyor, ya da fon pay sahipleri son fiyattan kendi meblağını alıp kolayca çıkabiliyor. ( Geçmişte tonla örneği oldu, ya adı değişip devam etti, ya fon sahipleri son fiyattan çıktılar )

Elbette portföy yönetimi sistemi de denetleniyordur ama o riski almak istemedim açıkçası. O yüzden düşünmedim. 50 metrekare bir apartman dairesindeki portföy yönetim firmalarına tüm birikimi teslim etmek çok mantıklı gelmiyor bana. Ama çok teşekkürler bilgi için.

Bana özel fon kuracakları kadar da para yok zaten. Kılpayı nitelikli sınırını aşıyorum. O da fonla değil, hisselerle falan.

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    çok güzel bilgi vermişsiniz sağolun. benim merak ettiğim bu srbest fonların içeriğine ulaşmadığımızdan nasıl elde ediyorlar bu getiriyi. şimdi şu şu enstrümanlar olsun diycez ama biz bilmiyoruz ki o kadar getiri hangi araçlrla elde ediliyor.?

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    az önce istanbul portföyü aradım üstat. uzaktan çalışıyorlarmış, bir çalışanın cebini verdi. görüştüm. iş bankasında hesap açtırmak gerekiyor. sonrasını biz organize diyoruz dedi. miktar 1 mio ve üzeri . özel portföy yönetimini de sordum anlattı sağ olsun.
    zaten kendi sitelerinin sağ üst köşesine 1 mio ve üzeri için ayrı bir telefon vermiş.
    buraya bakabilirsiniz.

Sayfa 346/1002 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •