Sayfa 347/1002 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet biliyorum ancak portföy yönetimi yapıldığında, yöneten kurum/firma riskleri de alınıyor. Yani fon meblağı MKK havuzu üzerinde değil, kurum kasasında oluyor. Oysa MKK kayıtlı fonlarda kurum bir şekilde batsa dahi, fon tasfiye edilip ya başka kurum tarafından yönetiliyor, ya da fon pay sahipleri kendi meblağını alıp kolayca çıkabiliyor. ( Geçmişte tonla örneği oldu, ya adı değişip devam etti, ya fon sahipleri son fiyattan çıktılar )

Elbette portföy yönetimi sistemi de denetleniyordur ama o riski almak istemedim açıkçası. O yüzden düşünmedim. Ama çok teşekkürler bilgi için.
    Bankaların portföy yönetim şirketlerini tercih ederseniz güven sorununu çözebilirsiniz sanırım.Eğer fon kurdurtursanız tefas ta görünür ama işleme kapalı olur ve saklama konusundaki sıkıntıyı da çözmüş olursunuz.

2.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    çok güzel bilgi vermişsiniz sağolun. benim merak ettiğim bu srbest fonların içeriğine ulaşmadığımızdan nasıl elde ediyorlar bu getiriyi. şimdi şu şu enstrümanlar olsun diycez ama biz bilmiyoruz ki o kadar getiri hangi araçlrla elde ediliyor.?
    Değişken fon tarzında olursa ellerini serbest bırakırsınız ama karşılaştırma kriterini belirlemekte zorlaşır sanırım.Baktınız performansları keyif vermiyor ''verin benim topumu'' der oyunbozanlık yaparsınız sizde.

3. Tuncay Turşucu İntegral için aylık hisse önerileri yapıyor youtube'da her ay takip ediyorum, ayda 5-6 % endeksi geçiyor portföyü düzenli. Keşke fon kursalar. Hiç girmiyorlar bu işlere.

4. IPJ'nin bugünkü götürü oranı dün saat 21.30'da belirlenmişti
    O saatte daha ABD borsaları açıktı
    Yani IPJ'nin bugünkü götürüsüne dünkü düşüş dahil edilmedi henüz.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    IPJ'nin bugünkü götürü oranı dün saat 21.30'da belirlenmişti
    O saatte daha ABD borsaları açıktı
    Yani IPJ'nin bugünkü götürüsüne dünkü düşüş dahil edilmedi henüz.
    dün sabahtan satan varsa yırttı desenize üstat

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Tuncay Turşucu İntegral için aylık hisse önerileri yapıyor youtube'da her ay takip ediyorum, ayda 5-6 % endeksi geçiyor portföyü düzenli. Keşke fon kursalar. Hiç girmiyorlar bu işlere.
    sermayeleri yoktur üstat,

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bankaların portföy yönetim şirketlerini tercih ederseniz güven sorununu çözebilirsiniz sanırım.Eğer fon kurdurtursanız tefas ta görünür ama işleme kapalı olur ve saklama konusundaki sıkıntıyı da çözmüş olursunuz.
    Tefastan gordugum kadariyla bankalarin portfoy yonetim sirketleri , ozel portfoy yonetim sirketleri kadar iyi getiri elde edemiyorlar. Ozel portfoy yonetimleri daha hirsli, iddiali bu konularda sanki.

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    az önce istanbul portföyü aradım üstat. uzaktan çalışıyorlarmış, bir çalışanın cebini verdi. görüştüm. iş bankasında hesap açtırmak gerekiyor. sonrasını biz organize diyoruz dedi. miktar 1 mio ve üzeri . özel portföy yönetimini de sordum anlattı sağ olsun.
    zaten kendi sitelerinin sağ üst köşesine 1 mio ve üzeri için ayrı bir telefon vermiş.
    buraya bakabilirsiniz.
    istanbul portföyü ben çok başarılı buluyorum.benimde düşündüğüm bir firma. nitelikli sınırın üzerindeyim ancak portföy dağınık baya. Nakite dönmem düşündürüyor
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 347/1002 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •