Sayfa 941/1001 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
    Fişek bittiğinden müdahale yapılamıyor daha dolara,esas cümbüş kasım aralıkta.

2. Doların rezerv para statüsü ÇİN satarsa bitebilir. Hemen olmaz ama en büyük darbeyi yemiş olur.

Paranın yarısını fiziki külçe Altın olarak tutmak akıllıca olacaktır.

China To "Gradually" Sell 20% Of Its US Treasury Holdings, May Dump It All In Case Of "Military Conflict"
    https://www.zerohedge.com/economics/...s-extreme-case

Ulan bu konuda konuşması gereken son kişi sensin, başımıza Suriye belasını ve milyonlarca mülteciyi sarıp defolup gittin!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    usd / try 7,4495

Dün akşam iş dönüşü mahalleye yaklaştıkça artan davul&zurna sesi , birde ne göreyim krolar baya halaya durmuşlar , vur patlasın , çal oynasın durum böyleyken böyle olay yeri İstanbul-Pendik , biz bu dünyaya neden geldik?
    Ben de bugün ulusal bir giyim mağazasına gitmek zorunda kaldım. Kabinlerde bırakılan elbiselerin karantina odalarında bekletildigi sonra sıcak buhara tutup ondan sonra tekrar raflara koyulduğu yazıyor ve anons ediliyordu ama gözümün önünde kızlar kabinden alıp raflara koydu elbiseleri.

Alındığı söylenen önlemlerin çoğu göstermelik. Ne uygulama var ne denetim .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ulan bu konuda konuşması gereken son kişi sensin, başımıza Suriye belasını ve milyonlarca mülteciyi sarıp defolup gittin!
    Her ne kadar stratejik derinlik uzmanı olsa da Şam 'da namaz olayının tek mimari olamaz .

Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak dersi verir..!!!Fransız atasözü

Hırsızlar çalarken değil paylaşırken kavga ederler.!!!!Fransız atasözü
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Fişek bittiğinden müdahale yapılamıyor daha dolara,esas cümbüş kasım aralıkta.
    Zaten rekabetçi kurla uçacağımız müjdelendi elhamdülillah.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Açık söyleyeyim, doktora tezimi yazarken rüyalarımda bazen Gazali ve Hegel’le tartıştığımı hatırlarım. Görmediğim halde onlar benim hocam” dedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 941/1001 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •