Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 751/1002 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    Sen bir evlende. Kadın sana o evi sattırıp yeni ev aldırır. Arabanı sattırıp yenisini aldırır kadınları tanımıyorsun sen galiba Birde çocuk yaptımı ev senin bile olssa bırakıp gidecen boşandığında. Ceketini al çık
    Benim yaşım 55.Şu anda ikinci evliliğimi yaşıyorum.Yazdıklarım iki evlilik arası bekarlık döneminde merak ettiğim için öğrendiğim hukuki doneler.Kadınları tanıma işine gelince ben kadın doğumcuyum şimdi gerçi emekliyim ama kadınları tanıma konusunda bilemiyorum ki ne desem şimdi ,ne desem olmaz))))))))))

Aslında kadınlar erkekler diye bir sınıflama çok doğru değil ,sözkonusu şey insan doğası,öyle erkekler var ki ,kadın hakkı gaspeden,çocuğuna bakmayan vijdansız insan denemeyecek erkekler de var.Bırak mal güvenliğini kadına can güvenliği hakkı tanımayan pek çok erkek var,duyuyoruz görüyoruz.Genelleme yanlış, kadının da erkeğin de iyisi var kötüsü var.Allah herkesi helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın her konuda ve her zaman ,yoksa işler zor.

3. No woman no cry! 20 yıllık evli biri olarak söylüyorum 😀

Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    No woman no cry! 20 yıllık evli biri olarak söylüyorum [emoji3]
    Hayır kadın hayır ağlama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Sosyal politika çok kapsamlı ve çok iyi düşünülmesi gereken bir konu, burada kanun yapıcı kadini korumak ve aileyi daim kılmak istiyordu muhtemelen ama görüyoruz ki tam tersi evlilikten caydırıcı etkisi olmakta. Devlet genel olarak eğitimli kesimin cocuk yapmamasindan cok şikayetçi ve boşanmaların da haliyle azalmasını istiyor ama burada politika yaparken 3 boyutlu dusunmesi gerekiyor.
     Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    Bu kanun erkeklerin boşanmasını ve evlenmesini zorlaştırıyor. Kadının boşanmasını ve evlnemesini kolaylaştırıyor. Nafakayı kaldır velayeti parası olana ver bir kadın bile boşanmaya cesaret edemez ve evlilikler kurtulur. Ama kadına hak verdiğin sürece ve bu hakları arttırdığın sürece evliliği bitirirsin. Çünkü erkekliği bitiriyor bu haklar. Hiç bir erkekte evde karısının karısı olmak istemez.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hocam en bomba doğum anılarından 1 2 tane anlatırsın vaktin olunca bilmiyorum yeri mi emlak başlığı tabi ama
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim yaşım 55.Şu anda ikinci evliliğimi yaşıyorum.Yazdıklarım iki evlilik arası bekarlık döneminde merak ettiğim için öğrendiğim hukuki doneler.Kadınları tanıma işine gelince ben kadın doğumcuyum şimdi gerçi emekliyim ama kadınları tanıma konusunda bilemiyorum ki ne desem şimdi ,ne desem olmaz))))))))))
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aslında kadınlar erkekler diye bir sınıflama çok doğru değil ,sözkonusu şey insan doğası,öyle erkekler var ki ,kadın hakkı gaspeden,çocuğuna bakmayan vijdansız insan denemeyecek erkekler de var.Bırak mal güvenliğini kadına can güvenliği hakkı tanımayan pek çok erkek var,duyuyoruz görüyoruz.Genelleme yanlış, kadının da erkeğin de iyisi var kötüsü var.Allah herkesi helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın her konuda ve her zaman ,yoksa işler zor.
    Aminnnnnnn;)
    Bekar biri olarak nasil bir icten amin dedigimi tahmin edemezsin...
    İyi eş iyi evlat bayram ettirir insani...
    ;)

"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

8. İmari gecmis yerden arsa almak daha mantikli ev almak mantikli degil...
    Bizim 5 tane kiraci var hepsinin derdi ayri...
    Arsalar oyle degil;)
    Dukkanlar da bir nebze daha rahat...kiralarini tikir tikir veriyorlar...
    Kiracilarda da sikinti yok ama dertleri bitmiyor....
    Yuksek fiyatli ev alanlari anlamak mumkun degil cok para istiyor muteahhitler....
    Ben emlakta ev alinip yatirim yapilmasina karsiyim.
    Oturmak icin bile ev alinmamali farkli cozumlerim var da kimse kabul etmiyor....
    Belki emlak sorunum olmadigi icin boyle rahat konusuyorum....
    Arsa favorim ama imari olan arsalar beni mutlu ediyor.Zamaninda 2 3 tane daha ben alacaktim ama peder ev sevdigi icin ev aldi neymis kiraya vermek iyiymis...
    Masrafi kiraciyi takip etmek daha zor...ama anlamiyorlar...

"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

Sayfa 751/1002 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •