Sayfa 483/993 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim sizin bankada sorun var
    Siz dedikten sonrq denedim
    08 veriyor bana sikinti yok bende
    abd canada bugün kapali sadece vadeliler acik

Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Dikkatli bak üstad...
    Baskasi dese ugrasmam
    Buyur

Yatırım Tavsiyesi Değildir

3. Herkese selamlar üstadlarım, tatil bitti yola devam.

Bol kazançlar herkese

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Herkese selamlar üstadlarım, tatil bitti yola devam.

Bol kazançlar herkese
    As kamucu
    Sen hepimizden zekisin
    Aklim olsa zamaninda kamuya girerdim
    Esnek mesnek kasnak gidiyorsuz valla

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Baskasi dese ugrasmam
    Buyur

Teşekkürler üstadım ispata gerek yoktu.maksat doğruyu bulalım. İng ve YKB de 9/9 yazarken QNB de 8/9 yazdı bende şimdi.

Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Teşekkürler üstadım ispata gerek yoktu.maksat doğruyu bulalım. İng ve YKB de 9/9 yazarken QNB de 8/9 yazdı bende şimdi.
    İlginc cidden
    Onurda tatil demis
    Anlamadim ben bu bankalari

7. Arkadaşlar daha önce yazmıştım. Bende AFA - AFT - YAY vardı. Haftasonu portföy içeriklerini karşılaştırdım. Çıkardığım sonuç AFA ve AFT ikilisini alırsanız zaten YAY'ın portföyünün %70'e yakınını karşılıyor. YAY'ın en fazla yüzdeye sahip 17 hissesinden 16'ı var. En çok getiriyi yapan teknoloji hisseleri zaten AFT içinde bulunmakta. Teknoloji dışı diğer ABD şirketlerinden de faydalanmayı göz önüne alınca AFA - AFT ikilisini almak daha mantıklı oluyor. Bütün portföyü satıp fonları tekrar düzenleme kararı aldım. Bu ikisinin yanına kesin olarak IPJ ve IPV ikilisini ekleyeceğim. Belki duruma göre GBC de alabilirim. IPJ'nin ana hissesi Tesla olmakla birlikte (toplam portföye oranı %7,5 gibi birşey) Türk ve diğer ülkelerde ki elektrikli araçlarla ilgili her türlü teknolojiye yatırım yapan şirketler ve BYF'ları var içeriğinde. Ayrıca fonun yaklaşık %30'u hisse dışı yatırım araçlarında(borçlanma araçları gibi) değerlendiriliyor. IPV ise (TDG ile arasında kaldım) eurobond yatırımı için seçtim. GBC'nin içeriği de hoşuma gitti. Altına dayalı BYF'ları ağırlıklı olmak üzere medikal teknoloji ve bioteknoloji BYF'larını da barındırıyor içinde. Haftaya tüm portföyü AFA - AFT - IPJ - IPV - GBC(Belki) olarak oluşturmayı düşünüyorum.

Siz üstadlarımızın yorum ve düşüncelerini duymak isterim

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar daha önce yazmıştım. Bende AFA - AFT - YAY vardı. Haftasonu portföy içeriklerini karşılaştırdım. Çıkardığım sonuç AFA ve AFT ikilisini alırsanız zaten YAY'ın portföyünün %70'e yakınını karşılıyor. YAY'ın en fazla yüzdeye sahip 17 hissesinden 16'ı var. En çok getiriyi yapan teknoloji hisseleri zaten AFT içinde bulunmakta. Teknoloji dışı diğer ABD şirketlerinden de faydalanmayı göz önüne alınca AFA - AFT ikilisini almak daha mantıklı oluyor. Bütün portföyü satıp fonları tekrar düzenleme kararı aldım. Bu ikisinin yanına kesin olarak IPJ ve IPV ikilisini ekleyeceğim. Belki duruma göre GBC de alabilirim. IPJ'nin ana hissesi Tesla olmakla birlikte (toplam portföye oranı %7,5 gibi birşey) Türk ve diğer ülkelerde ki elektrikli araçlarla ilgili her türlü teknolojiye yatırım yapan şirketler ve BYF'ları var içeriğinde. Ayrıca fonun yaklaşık %30'u hisse dışı yatırım araçlarında(borçlanma araçları gibi) değerlendiriliyor. IPV ise (TDG ile arasında kaldım) eurobond yatırımı için seçtim. GBC'nin içeriği de hoşuma gitti. Altına dayalı BYF'ları ağırlıklı olmak üzere medikal teknoloji ve bioteknoloji BYF'larını da barındırıyor içinde. Haftaya tüm portföyü AFA - AFT - IPJ - IPV - GBC(Belki) olarak oluşturmayı düşünüyorum.

Siz üstadlarımızın yorum ve düşüncelerini duymak isterim
    Harika ve mantikli calisma olmus
    Elinize saglik ustadim

Sayfa 483/993 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •