Originally Posted by myfinans Siz keresteciyim diyordunuz ya Yazılım nerden çıktı Ah ah Bana emmiyi hatirlattinizz Kendisi de manavim diyordu ama ekonomi profesoruydu
Originally Posted by regal1 üstad biz pascal dan başladık yıllar öncede, ekonometriden oraya geçtiğimiz için. branşınızı anlamak için oradan girmiştim konuya. Pascal tahminimce 95-97 arasiydi Sonra bitti Ben doktor bilgisayar muhendisiyim ustadim Doktora henuz bitti Alanim SAP Kendimi gelistirdigim dil python
Originally Posted by Webster Pascal tahminimce 95-97 arasiydi Sonra bitti Ben doktor bilgisayar muhendisiyim ustadim Doktora henuz bitti Alanim SAP Kendimi gelistirdigim dil python SAP F1 yani
Originally Posted by Webster O ne ustadim pascalmi kaldi Afbuyurunda gulme tuttu Benim abap n python fortran 90 biliyorum ben de meslektaş olabilir miyiz?
Originally Posted by Webster Ah ah Bana emmiyi hatirlattinizz Kendisi de manavim diyordu ama ekonomi profesoruydu Keresteci olduğum doğru lazerle tomruk kesen tek firmaydım
regal üstadım kızmayın pascal muhabbetine ben de kıkır kıkır güldüm vallahi allah ağlatmasın. cümleten iyi geceler
Originally Posted by Fuat Soylu fortran 90 biliyorum ben de meslektaş olabilir miyiz? benim asıl branş PHP, fortan sanırım PC nin varlığı ile aynı yaşta bir yazılım. son durumu nedir nerelerde kullnılıyor bilmiyorum
Originally Posted by regal1 Keresteci olduğum doğru lazerle tomruk kesen tek firmaydım Yazılımlada ilgilenmeniz güzel valla Bakın burda kaçtane yazılımcı çıktı ortaya Yazın bir algoritma el birliğiyle. Yükleyin sisteme alsın satsın kendi kendine. Sizde kenardan seyredin
Forum Rules
Yer İmleri