Sayfa 515/993 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

Jmk99
    Neredesin emmi
    Don artik
    Valla bunalti geldi
    Sensiz olmuyor

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ana paradan zarar etmek istemiyorsaniz
    Yatirim yapip takibi birakin
    tecrubedir [emoji3]
    Gece 1 de mkk ya giren adamim ben kasinti tutar bakmassam [emoji4] neyle oyalanacagiz bu olmasa ama risk algim asiri dusuk tamam aft yay riskli hisse fonlari ama uzmez diye giriyorum uzmedi de hic onun disinda dovizde pozisyonum saglam alip satmam uc bes ne tasarruf olursa hic vergisine bakmam doviz alirim tdg ye dokunmam kendi yurur altin dusuk bulursam alir yastik altina atarim dugunlerde taktigimizdan bize firsat kalirsa trade mantigim hic yok bilmem de tamamen alip yatma ustune kurulu hayatim bir myfinans degilim vergi kesilecek diye nefes almayayim [emoji23]

Ama bu aralar mac ve tte ye gonlum kayiyor ama neticem yemiyor bu iki fonla ilgili mesela giris yerleri nereler olmalidir uzun sure takip ediyorsaniz bilgisi olan yazabilir mi ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    7.95 aldiysan %0,90 -1 arasi +’da
    degmez ki
    Ciger bir daha bak bir daha

4. lokmanin her kademesi 0,12
    7 kademe gitmis senin aldigindan beri yani + 0,84

Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Gece 1 de mkk ya giren adamim ben kasinti tutar bakmassam [emoji4] neyle oyalanacagiz bu olmasa ama risk algim asiri dusuk tamam aft yay riskli hisse fonlari ama uzmez diye giriyorum uzmedi de hic onun disinda dovizde pozisyonum saglam alip satmam uc bes ne tasarruf olursa hic vergisine bakmam doviz alirim tdg ye dokunmam kendi yurur altin dusuk bulursam alir yastik altina atarim dugunlerde taktigimizdan bize firsat kalirsa trade mantigim hic yok bilmem de tamamen alip yatma ustune kurulu hayatim bir myfinans degilim vergi kesilecek diye nefes almayayim [emoji23]

Ama bu aralar mac ve tte ye gonlum kayiyor ama neticem yemiyor bu iki fonla ilgili mesela giris yerleri nereler olmalidir uzun sure takip ediyorsaniz bilgisi olan yazabilir mi ?

İlk duzeltmede...

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    lokmanin her kademesi 0,12
    7 kademe gitmis senin aldigindan beri yani + 0,84
    Az mi onurum
    10 dk icinde yuzde 0.84 kar etmisim
    La benim yatim yok
    Cla 200 mersom yok

Onur beni kiskaniyor
    Onur beni kiskaniyor
    Onur beni kiskaniyor

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    İlk duzeltmede...
    Nereler iste o duzeltme diye tabir edilen alan bisti spor hisseleriyle tutuyorlar yan tahtalar ile tutuyorlar bana titreme geliyor buraya para yatirlir mi diye [emoji23] ongordugunuz duzeltme seviyleri ve duzeltme periyodu uzunlugu nedir ?

Sayfa 515/993 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •