Sayfa 375/1002 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    olmaz olaydı 5 aydır zararı kurtaramadım, tam çıktı derken tekrar düşüyor, satıp kurtulsam mı? düştükçe azar azar alsam mı? ne yapacağımı bilemedim, zararı kurtarıp satabilirsem bir daha da bulaşmam.
    Kısa vadede ciddi zarar ettim bu fonda. Brent haberlerini okuyunca kısa vade de daha da düşeceği anlaşılıyor. Satsam zarar ile satacağım, beklesem de zarar büyüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    olmaz olaydı 5 aydır zararı kurtaramadım, tam çıktı derken tekrar düşüyor, satıp kurtulsam mı? düştükçe azar azar alsam mı? ne yapacağımı bilemedim, zararı kurtarıp satabilirsem bir daha da bulaşmam.
     Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Bende de AES var üstadım, ben şahsen bir süre daha tutma taraftarıyım. Ciddi bir düşüş yaşarsa herhalde ekleme yaparım
    Ben aldıktan sonra düşmeye başladı, görünen kısa vadede ciddi düşüşlere devam edeceği. Uzun vade de iyimsersiniz o halde. Sadece bugün %4 e yakın düşüş var petrolde. Rusya ve aramco fiyatı düşürüyor. Opec ile rusyanın son çekişmesinde petrol ne hale gelmişti, hatırlarsınız. Umarım aynısı olmaz.
    Fitch Ratings, gerek Brent gerekse Batı Teksas petrolü için 2022 ve daha uzun vadeli fiyat tahminlerini aşağı yönlü revize ett

3. 7.48 yaktı. bir inat uğruna her saniye her dakika birikimleri eriyor herkesin. gerçekten inanılır gibi değil.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Ben aldıktan sonra düşmeye başladı, görünen kısa vadede ciddi düşüşlere devam edeceği. Uzun vade de iyimsersiniz o halde. Sadece bugün %4 e yakın düşüş var petrolde. Rusya ve aramco fiyatı düşürüyor. Opec ile rusyanın son çekişmesinde petrol ne hale gelmişti, hatırlarsınız. Umarım aynısı olmaz.
    Fitch Ratings, gerek Brent gerekse Batı Teksas petrolü için 2022 ve daha uzun vadeli fiyat tahminlerini aşağı yönlü revize ett
    abd borsa ları duzelirse yukselir ,tersi daha da asagı gelir ,bendede zarar var beklemedeyim

5. TKF/TCD portföy dağılım raporu yayımlanmış.
    Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    TKF/TCD portföy dağılım raporu yayımlanmış.
    Saygılar.
    Teşekkürler. TKF temmuzdan tek fark olarak KCHOL ekleyip PGSUS çıkarmış görünüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    geçen hafta açıklanan ABD ham petrol stokları;
    Beklenti: -1.887 M varil
    Gerçekleşen: -9.362 M varil
    stoklar güçlü düşmüş,
    tüketim beklenenden çok artmış (müsbet)
    Son düzenleme : abelardousa; 08-09-2020 saat: 13:49.

8. Brent petrol fiyatı yüzde değişimi ile AES fonu yüzde değişimi belli periyotlarda ( 3 ay / 6 ay vs. ) karşılaştırdığımızda , AES nasıl ?
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 375/1002 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •