Sayfa 20/295 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2360 madde; 153 - 160 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1. bir perspektif açıklamak için daha ne kadar bekleyecekler....ne diyor

9. Şirket, proje isteğindeyken İBB Başkanlığının kamulaştırma kararıyla
    14.01.2013te 256104 nolu KAP ile duyurulan Emlak Planlama İnşaat Proje Yön.
    ve Tic. A.Ş. (EPP A.Ş.) müşavirlik sözleşmesi feshedilmiştir. Kamulaştırma
    şerhinin terki sağlandığına göre Bakırköy’deki şirket taşınmazının akıbetiyle ilgili
    şirketin planları, projeleri nelerdir. KAP da yayınlanan ve EPP A.Ş. nin de taraf
    olduğu Müşavirlik Sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesine sebep kamulaştırma
    şerhinin terkiyle bu sözleşmenin veya geçerlilik kazanması gerekmektedir. EPP
    A.Ş. nin ve sözleşmedeki diğer tarafların hakları nelerdir.

Cevap: Emlak Planlama İnşaat Proje Yön. ve Tic. A.Ş. (EPP A.Ş.) ile halihazırda bir
    sözleşmemiz bulunmamaktadır

yani olmayacak anlamına gelmez dimi şair bunu demek istiyor,ben de umutla bekliyorum olmaz mı ???

ytd değildir

2. o haber zamanı geldiğinde şirket tarafından KAP'a gönderildiğinde arsa işini hafife alanlar burdan tozolup gitmiş olacak tabi...

ytd değildir

3. Ben de Windows a katılıyorum bu konuda bu şirketin en büyük kozu arsa eğer ki bu fiyatlar hayal olacaksa arsa hikayesi ile bu mümkün

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

4. bir emirde marbas kaç kademeye birden veriyor NEDEN?? korkutmak için tabi.... sanki biz anlamıyoruz 1 lot ne kadar değerli ...

bu kadar farklı aracı kurumun burda fink atması neden, doğum yakın mı acaba sadece soruyorum..

ytd değildir..

5. kaç kademeyi bizden aşağı doğru çizenler bir anda kaç kademeyi yukarı çizerlert bilinmez geçen gün görduk kaç dakikada 15.65 e gittiğini...

ytd değildir

6.  Alıntı Originally Posted by snap Yazıyı Oku
    Hedefler belli...tekrarlamıyorum...suç işliyormuşum...sonra gitmez...suçlu oluruz...
    piramit zarar yazdı diyorlarda..
    yoo...ben göremedim..
    hem kendisi hemde kullandığı aracı kurumlara baktımda ben zarar yazdığını göremedim...
    Ayrıca ziraatin önündeki yabani otları bir bir ayıklamaya çalıştı...birde tahtayı havalandırdı..bi baktı kim nasıl ..nerede diye...
    İyimi oldu..oldu...bence grafik olarakta lazım dı bu hareket...
    15.00 lerde sonuçta şu an...

Bu ziraat yorgun olan malların dinlenme tesisi gibi...biraz dinlendirip ..sahibine teslim ediyor malları...sahibi de biraz nefesleniyor bu ara...

Fon çıkmış malı takasta görünmüyor..daha dığrusu ben göremedim..görevini yaptı..çıkıncada malları teknik olarak hareket yaptı...
    Kim ayarlamışsa iyi ayarlamış...
    Fon bu...para kazanırsa olmaz...onların marjları belli..yok öyle kazancı paylaşma..

Dur daha şu borsaya yeni giren 400 bin yatırımcının tam silkelemesini yapmadılar..ürkütmüyorlar...ayarını yapıyorlar... yapsınlarki..yeni girenler taze paralar getirsin...hissettirmede üfüre üfüre....

Herşey oluruna...hayırlı olacak inşallah..
    bak yukarıda yazmıssın herşeyi, korkma gerçek beklentileri yazmak suç olmaz,,,bu şirketin 51 dönüm arsası var mı var, orda eninde sonunda birşey yapılır, kim gelinlik kızına talip beklemez...

ytd değildir

7. geçen gün pramitin kopardığı fırtına bir prova olabilir mi, o gün tahta hareketinden başım döndü,, bugün ise döküleni itinayla aldılar.. açık seçik görünüyor..

ytd değildir

Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    bak yukarıda yazmıssın herşeyi, korkma gerçek beklentileri yazmak suç olmaz,,,bu şirketin 51 dönüm arsası var mı var, orda eninde sonunda birşey yapılır, kim gelinlik kızına talip beklemez...

ytd değildir
    iyide gelinlik kız mı kaldı ortada...
    benim bildiğim gelinlik kız pek ağza alınmaz....
    ama maaşallah buna başka kız muamelesi yapılıyor...
    gelenin ağzında gidenin ağzında...
    her gelen nişanı takıyor...sonrada bir süre sonra da nişanı atıyor...gelen istedi verdiniz...giden istedi verdiniz...
    hatta bizim bi kızımız var...tam evlenmeklik dediniz...dile düşürdünüz....
    hatta sen bile 18 görsün bırakır gidersin.geçmişte yaptığın gibi...

olsun yinede hayırlı olacak...

Sayfa 20/295 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •