Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Endeks insanı geriyor a.q..... Dolar ne kadar rahattı... Gittim kendi kendime stres yaratttım... Tekrar dolardayım... Yeter bu kadar stres... Dolar hiç olmazsa sürekli çıkıyor...

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Endeks insanı geriyor a.q..... Dolar ne kadar rahattı... Gittim kendi kendime stres yaratttım... Tekrar dolardayım... Yeter bu kadar stres... Dolar hiç olmazsa sürekli çıkıyor...

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Başım döndü be Dostum,
    Endeks short-long-short-long sonra dolar.

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Başım döndü be Dostum,
    Endeks short-long-short-long sonra dolar.
    benimde döndürdü şerrolar.... bir yukarı bir aşağı.... göstergeler al veriyor, dönüp çıkana kadar 2 ay geçiyor.... bi taraftan bim fırlıyor, bi taraftan garan iniyor... kaç farklı zava zingoya bakıyoruz... zaman kaybı be dostum...yeter artık dedim... özüme döndüm..... dolarrrrr

benimde döndürdü şerrolar.... bir yukarı bir aşağı.... göstergeler al veriyor, dönüp çıkana kadar 2 ay geçiyor.... bi taraftan bim fırlıyor, bi taraftan garan iniyor... kaç farklı zava zingoya bakıyoruz... zaman kaybı be dostum...yeter artık dedim... özüme döndüm..... dolarrrrr
    ben bu fiyatlardan girmezdim dolara..
    bol kazanç..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ben bu fiyatlardan girmezdim dolara..
    bol kazanç..
    ben girerim dostum..... hiç acımam..... dolar 2000 li yıllardaki sabit kur sistemine döndü.... şimdi resmi olmasada sabit kurdayız ama o zaman böyle borçlu değildik, mb da eksi rezev yoktu... devletin vatandaşa altın borcu yoktu.... satılacak kurumlarda vardı...
    şu an batık vaziyetteyiz... almanyada gazetelerde yazmaya başlamış; Türkiye iflas ediyor.....
    sözün bittiği yerdeyiz... sen alma tabii ki dostum....

ben girerim dostum..... hiç acımam..... dolar 2000 li yıllardaki sabit kur sistemine döndü.... şimdi resmi olmasada sabit kurdayız ama o zaman böyle borçlu değildik, mb da eksi rezev yoktu... devletin vatandaşa altın borcu yoktu.... satılacak kurumlarda vardı...
    şu an batık vaziyetteyiz... almanyada gazetelerde yazmaya başlamış; Türkiye iflas ediyor.....
    banka belli bir miktardan fazla dolar vermiyor.
    mb müsade etmiyor diyor.
    mb benim dolarlarıma muhtaç hale geldi.
    zaten anormal bir şey olsun.hiç vermeyecek.doğrudan para basıp tl verecekler

7.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    arkadaşın birisi buradan dolar mı alınır demişti..... dolar 8 eylülde 7.49 idi.... şimdi 7.5750
    borsa hala aynı yerde.... dolar sert bir çıkış yapmadan, yabancılar satışı bitirmeden ve varlık fonu yukarıdan vatandaşa kakaladığı malları geri almadan bu borsa sittim sene çıkmaz...

arkadaşın birisi buradan dolar mı alınır demişti..... dolar 8 eylülde 7.49 idi.... şimdi 7.5750
    borsa hala aynı yerde.... dolar sert bir çıkış yapmadan, yabancılar satışı bitirmeden ve varlık fonu yukarıdan vatandaşa kakaladığı malları geri almadan bu borsa sittim sene çıkmaz...
    varlık fonu ne alacak?
    para var mı onlarda?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •