Sayfa 25/295 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 2360 madde; 193 - 200 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1. TURGG sermayesi ; 7 milyon 120 bin,

Geçmiş yıl karları; 12 milyon 594 bin,

Varlığı ; Yatırım amaçlı gayri menkul kartalda 70 dönüm imar bekleyen arazi ;162 milyon 105 bin tl

Hisse fiyatı ; 84.90 TL gözünüzü gözünüze kürdan olsun bu bilgiler,

ATEK : ne fabrika ne arazi yazmıyorum yukarıda yazdık hepsini ;

Ödenmiş sermaye :25 milyon 200 bin,

Geçmiş yıl karları : 218 milyon 744 bin TL bu miktar bir şekilde duruyor zaten

Hisse fiyatı 15.06 TL

Hani faprika arazileri, araç gereçler, bakırköydeki 51 dönümün reel değeri ???hepsini dışarda tutsan

Atekste yatırım amaçlı gayri menkuller 267 milyon 548 bin gösterilmiş, 1 ateks = 1 Turgg uyar mı ??? insaff yahu!!!!

ytd değildir

2. Yahu çağır şurdan sıradan bir müteahhit firmasını bu Bakırköydeki arazide ne olur diye sorun !!!

Yok yok zahmet olmasın ben size söyliyeyim, üstelik devletten iyi de teşvik alırsınız,nasılsa bu salgın 1-2 yılda anca biter..

51 dönüm araziye modern anlamda bir COVİD-19 HASTANESİ projesi yaptırın bakın nasıl gece gündüz para sayıyorsunuz, belki tekstil işini de bırakırsınız, işi ehline sağlık kahramanlarımıza bırakırsınız hem çok hayırlı olur sevap ,hemde para kazanırsınız.

ytd değildir

3. Sabırlı olan günün sonunda ateksten ekmek yer. Turgg örneği ortada gayet açık ve net. Sadece spek ve patronun tamam diyip tahtayı yurutmelerine bakar. Tek sorun ne zaman sorunu... bizim için gereken yalnızca sabır.

4. 2013 den beri sabır diye diye bekliyorum da artık inancım kalmadı .Artık tek korkum klasik ben çıktım hisse patladı olayını tkrar yaşamak .

5. Hemen zengin olacağım diyenler için değil bu hisse. Arkadaşın yazdığı gibi aynen
     Alıntı Originally Posted by illuminator Yazıyı Oku
    Sabırlı olan günün sonunda ateksten ekmek yer. Turgg örneği ortada gayet açık ve net. Sadece spek ve patronun tamam diyip tahtayı yurutmelerine bakar. Tek sorun ne zaman sorunu... bizim için gereken yalnızca sabır.
    YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

6. Burda takas grafik paylaşanlara bakmayın yıllardır paylaşıyorlar sonuç ortada... Patron vakit geldi diyecek sonra kap haberleri gelecek ve limandan ayrılacağız sabır edenler görecek günlük düşünenler kızıp terkedecek... Bakalım 1 hafta mı 1 ay mı 1 yıl mı 3 yıl mı bekleyeceğiz. Orasını patron bilir

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

7.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    Yahu çağır şurdan sıradan bir müteahhit firmasını bu Bakırköydeki arazide ne olur diye sorun !!!

Yok yok zahmet olmasın ben size söyliyeyim, üstelik devletten iyi de teşvik alırsınız,nasılsa bu salgın 1-2 yılda anca biter..

51 dönüm araziye modern anlamda bir COVİD-19 HASTANESİ projesi yaptırın bakın nasıl gece gündüz para sayıyorsunuz, belki tekstil işini de bırakırsınız, işi ehline sağlık kahramanlarımıza bırakırsınız hem çok hayırlı olur sevap ,hemde para kazanırsınız.

ytd değildir
    offffff bravo çok iyi tespit

8.  Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    offffff bravo çok iyi tespit
    Evet aynen 51 dönüm araziye modern anlamda bir COVİD-19 HASTANESİ projesi

her yerden ulaşımı olan biryer...ihtiyaç var o bölgede...

ytd değildir

Sayfa 25/295 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •