Sayfa 468/1001 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Bu arada ucuz diye kozal alanları görüyorum, kozal inanılmaz ucuz ama kozaa daha fazla kazandıracak. Bunun nedeni konaklıda bakır madeninin devreye girecek olması, bu madenden kozal faydalanamıyor kozaa işletiyor çünkü. sadece ipek fayda sağlayacak bu işten. Bu çok büyük bir maden milyar dolarlık. Bakır fiyatları da aşırı yükseldiği için anormal karlar gelecek. Bu nedenle kozalın fk oranı kozaadan düşük kaldı tarihinde ilk defa. Maden yakın zamanda devreye girecek belki 1 belki 6 ay bilemiyorum ama bölgede yaptığım araştırmalardan sonuç alamadım işçiler başka yerlerden getiriliyor devlet sırrı gibi saklıyorlar faaliyet zamanını bölgede yaşayanlar da bilmiyor. bildiğim son rötüşlar yapılıyor
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bundan sonra Seçim sonuçları belli. Kazanana kadar. %60-70 alabilecek biri belki olabilir. YSK hsk anayasa mahkemesi Yargıtay Danıştay meclis kim aksini söyleyebilir

3.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bu arada ucuz diye kozal alanları görüyorum, kozal inanılmaz ucuz ama kozaa daha fazla kazandıracak. Bunun nedeni konaklıda bakır madeninin devreye girecek olması, bu madenden kozal faydalanamıyor kozaa işletiyor çünkü. sadece ipek fayda sağlayacak bu işten. Bu çok büyük bir maden milyar dolarlık. Bakır fiyatları da aşırı yükseldiği için anormal karlar gelecek. Bu nedenle kozalın fk oranı kozaadan düşük kaldı tarihinde ilk defa. Maden yakın zamanda devreye girecek belki belki 1 belki 6 ay bilemiyorum ama bölgede yaptığım araştırmalardan sonuç alamadım işçiler başka yerlerden getiriliyor devlet sırrı gibi saklıyorlar faaliyet zamanını bölgedeya şayanlar da bilmiyor
    Siz de ara ara gelip bu hisseyi pazarlamaktan sıkılmadınız mı? Bu kaçıncı kozaa mesajınız ?

4. Bi long tadına bakem dedim bildiğin işkence varmış ya la bu tarafta

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bu arada ucuz diye kozal alanları görüyorum, kozal inanılmaz ucuz ama kozaa daha fazla kazandıracak. Bunun nedeni konaklıda bakır madeninin devreye girecek olması, bu madenden kozal faydalanamıyor kozaa işletiyor çünkü. sadece ipek fayda sağlayacak bu işten. Bu çok büyük bir maden milyar dolarlık. Bakır fiyatları da aşırı yükseldiği için anormal karlar gelecek. Bu nedenle kozalın fk oranı kozaadan düşük kaldı tarihinde ilk defa. Maden yakın zamanda devreye girecek belki belki 1 belki 6 ay bilemiyorum ama bölgede yaptığım araştırmalardan sonuç alamadım işçiler başka yerlerden getiriliyor devlet sırrı gibi saklıyorlar faaliyet zamanını bölgedeya şayanlar da bilmiyor
    oooo 14,50 de 110 lira hedef fiyat veren gelmiş...

yasemin burası borsaya yeni adım atmış bebelerin mekanı değil...

onun için kendine bir telegram grubu kur orda tezgahını aç...

14,50 de 110 lira hedef diyordun ne oldu...

6. dün soru geldi kozaa aldım çıkmadı diyordu biri.

7.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    dün soru geldi kozaa aldım çıkmadı diyordu biri.
    koza ile kozal arasında faaliyet alanları ve operazyonlar bakımından ne fark var?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    oooo 14,50 de 110 lira hedef fiyat veren gelmiş...

yasemin burası borsaya yeni adım atmış bebelerin mekanı değil...

onun için kendine bir telegram grubu kur orda tezgahını aç...

14,50 de 110 lira hedef diyordun ne oldu...
    2 ayda mı dedim? 1.5 senelik süreç

Sayfa 468/1001 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •