Sayfa 209/267 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259 ... SonSon
Arama sonucu : 2129 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: MEGAP - Mega Polietilen

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ahada birisi çıktı,galiba fısıltıları oda duydu
    Eski yazılımı okuyun kuruşlu fiyatlarda işlemim var ben hepinizden eskiyim Eda şirketi ilk aldığı zamanlardan beri takip ederim hepte lotum vardır foruma çok uğramam bazı şirketleri alıp unuturum Buda onlardan biri yeni fabrika teşvik ve sürekli gelen şiğariş haberleri evet 50 TL bile az diyorum 20 milyonluk sermayeye sahip şirket ve asıl bomba 3-5 aya kadar gip ten çıkıp ana pazarda işlem görecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,206
     Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Eski yazılımı okuyun kuruşlu fiyatlarda işlemim var ben hepinizden eskiyim Eda şirketi ilk aldığı zamanlardan beri takip ederim hepte lotum vardır foruma çok uğramam bazı şirketleri alıp unuturum Buda onlardan biri yeni fabrika teşvik ve sürekli gelen şiğariş haberleri evet 50 TL bile az diyorum 20 milyonluk sermayeye sahip şirket ve asıl bomba 3-5 aya kadar gip ten çıkıp ana pazarda işlem görecek
    Tamamda kardeşim,bende 28 senelik kurt borsacıyım,bu hisseye takıntım hiç olmadı,sadece bedelli fenomeni olduğum için aldım,genellikle R topladım 4.50 altından soluğu 2.50'de aldık,şirket madem çok iyiydide neden aşağı %100 saldılar,valla paçayı zor kurtardım elde ettiğim karlarıylan,ben sizin gibi uçuk rakamların peşinde değiim,öyle bodoslamacıda değilim,hepsini geçtik bir şişik borsanın hesabı var,içinde yabancı yok,o zaman bu hisseleri kim alıyor ?,CDS çıkmış 600 üstüne,dış yatırım sıfır,dövize müdahale yapılamıyor hazine tamtakır olduğu için,1980 yılına dönmüş bir döviz darboğazı,5 misli katlamış borçlar,işletmeler zorda,çalışan zorda,neyse yinede senin dediğin olsun,ama ben herzaman sağlamcıyım.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Tamamda kardeşim,bende 28 senelik kurt borsacıyım,bu hisseye takıntım hiç olmadı,sadece bedelli fenomeni olduğum için aldım,genellikle R topladım 4.50 altından soluğu 2.50'de aldık,şirket madem çok iyiydide neden aşağı %100 saldılar,valla paçayı zor kurtardım elde ettiğim karlarıylan,ben sizin gibi uçuk rakamların peşinde değiim,öyle bodoslamacıda değilim,hepsini geçtik bir şişik borsanın hesabı var,içinde yabancı yok,o zaman bu hisseleri kim alıyor ?,CDS çıkmış 600 üstüne,dış yatırım sıfır,dövize müdahale yapılamıyor hazine tamtakır olduğu için,1980 yılına dönmüş bir döviz darboğazı,5 misli katlamış borçlar,işletmeler zorda,çalışan zorda,neyse yinede senin dediğin olsun,ama ben herzaman sağlamcıyım.
    Anlattığın şeyler temel ekonomik olaylar ile ilgili ve bu borsada işlem gören tüm hisseler için geçerli megapı hepsinden ayıran kendine has hikayesi var sen 28 yıllık borsacısın ben 20 yıılık benden daha iyi bilirsin ki borsada sürekli büyüyen özkaynaklarını artıran şirketler her zaman değer kazanır olan olay bu şuan bu şirket bu şirkete bakınca bir Bossa bir Sasa hikayesi görüyorum olur mu olursak zaten 100 kat para kazanırsın bir zar attık şirkete öyle her gün her hafta bakıp işlem yapılacak şirket değil

Dediğim gibi eşleşme 6.65. Rsi dönüyor. Soğutma lazım

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Dediğim gibi eşleşme 6.65. Rsi dönüyor. Soğutma lazım

Kesinlikle YTD.
    oooo katti ustada buradaymış nasılsın kardeşim

Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    oooo katti ustada buradaymış nasılsın kardeşim
    Sayın pamuk 1.80 lerden bu yana buradayım. Teşekkür ederim

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

7.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Sayın pamuk 1.80 lerden bu yana buradayım. Teşekkür ederim

Kesinlikle YTD.
    maşallah kazancın daim olsun

Gazlamacılar gitti. Bazlamacılar kaldı. Düzeltme iyidir.

Kesinlikle YTD.

Sayfa 209/267 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •