Sayfa 389/1002 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Avatarı

hellistheothers said:
    Bugün 11:40
    Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Arkadaşlar uluslararası boyutta para piyasası fonu biliyor musunuz? Ve Türkiye'deki biri bunu nasıl alabilir?
    pgfxx fmpxx imrxx vmfxx sprxx gibi fonlar iyi olanlar. ilk ikisi en az 1m dolarlık alınıyor. ama son üçü bin dolara kadar alınabiliyor. yurtdışında banka hesabınız varsa yurtdışındaki yatırım firmaları aracılığıyla alabilirsiniz. Çekerken, yurtiçi hesaplara da havale ediyorlar ancak muhabir bankalardan dolayı falan fahiş kesintiler oluyor. Bazıları direk kendi ihraççısından da alınabiliyor, bazısı broker firmalar kanalıyla ( stockpile,fidelity, sofi vs. gibi çok iyi olanlar var ).
    etf mi mutual fonlar mı kastettiğiniz onu da bilmiyorum bu arada . İkisi çok farklı , biri daha kolay aktif piyasada trade edilebildiği için, diğerinin alım süreçleri daha sıkıntılı.
    Yurtdışındaki money market fund'lar bizdeki ppflerden ziyade borçlanma araçları fonlarına benziyor daha çok

Çok sağolun uzun cevabınız için. Son ucunu not ettim.

2.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Aft yay vb yatırımcı yoldaşlar durumunuz nedir ? Bugün vadeli + da ama tamam mi devam mi ... üç günde epey götürdü...
    üç gündür düşüşü ağzımız açık izliyoruz . Bana düzeltme gibi geldi... sanırım artık yavaş yavaş toparlar gibime geliyor.
    ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Uc gunde bir aydan fazla geriye gittik kurdaki yukselis de torpuleyemedi secime kadar tutmaya devam edicem uzun vadede sikinti gormuyorum evladiyelik biriktirenler icin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    katılıyorum üstat toparlar yavaştan zaten...

4. Arkadaşlar merhaba,
    OSD getirisi %0 görünüyor doğrumudur?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba,
    OSD getirisi %0 görünüyor doğrumudur?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güncellemedikleri zaman da 0 görünüyor ama tefaşta %0,0006 minicik bir küsurat olduğuna göre doğru.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Dün sabah aes alım emri vermiştim halen gerçekleşmemiş bilgisi olan var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    Dün sabah aes alım emri vermiştim halen gerçekleşmemiş bilgisi olan var mı?
    https://akportfoy.com.tr/tr/fund/AES

Bilgilendirme: Yoğun talep ile pay sayısının, üst limite ulaşması sebebiyle, yeni alım talimatları, fondan çıkış olması durumunda gerçekleşebilmektedir. Yatırımcılar fona giriş sırasında pay sınırı mesajı almaları durumunda, daha düşük miktarlarda talep göndermeyi deneyebilir ya da aynı gün saat 14:30 sonrası ve ilerleyen günlerde tekrar talep göndermeyi deneyebilirler.
    Size bu cevabı yazmam şu bilgiye googledan arayıp ulaşmamdan daha fazla saniye sürdü.

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    https://akportfoy.com.tr/tr/fund/AES

Size bu cevabı yazmam şu bilgiye googledan arayıp ulaşmamdan daha fazla saniye sürdü.
    Allah razı olsun sizden😀
    Dua ve selam ile

Sayfa 389/1002 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •