Sayfa 305/1006 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Böyle giderse borsa 1000 puanın altını çok rahat görür. İşlem hacmi çok düştü aslında borsa o zaman çok ucuz olacak fakat sıkıntı şu sen ucuz diye alacaksın sonra 2 sene beklemek zorunda kalacaksın yabancılar başka araçlarla para kazanıp borsaya girecekler sende çok beklediğin için zarar edeceksin bu hep böyle olmuştur isteyen inceleyebilir.

Gram altında 450 nin altı yok gibi fakat insan almak için korkuyor çıkacağını bilsen bile bizler mevduatçıyız ne demişler en güzel şey bileşik faiz

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Gösterge faiz günlerdir 13.24 .
    İşlem göremiyor, talep yok. O yüzden sabit.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Tlref bile yükseliyor. Enflasyonu kontrol altında tutmak için Dolara olan talebi azaltmak zorunda olduklarını sanırım deneme yanılma yolu ile anladılar...

https://twitter.com/iDealDataHaber/s...686545413?s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Bir miktar yıllık stopajsız 14’e gömeyim diyorum ama bizim ülkemiz için bir yıl ömür gibidir, ömür biter o bir yıl bitmez.

Bu şartlarda
    benim için 32 gün bile uzun vade.
     Alıntı Originally Posted by Grand Yazıyı Oku
    Bir miktar yıllık stopajsız 14�e gömeyim diyorum ama bizim ülkemiz için bir yıl ömür gibidir, ömür biter o bir yıl bitmez.

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sürekli rekabetçi kur ifadesini kullanıyorlar faiz inerse enflasyon iner söylemi demode oldu yerini rekabetçi kur aldı şimdi ! bakalım bu işin sonu umarım yeni tanzim çadırları ile bitmez
    doların tutulmaya çalışılmadığını anlamış oluyoruz beton satılsın diye 6,85 te tutarak rezerv ezildi, şimdi win win diyorlar ben anlamadım çıkarsa da düşerse de damat başarı olarak sunuyor. hikayemize inanan kazanacak diyordu bir aralar

7.  Alıntı Originally Posted by Grand Yazıyı Oku
    Bir miktar yıllık stopajsız 14’e gömeyim diyorum ama bizim ülkemiz için bir yıl ömür gibidir, ömür biter o bir yıl bitmez.
    nasıl yani 14 ile gene negatif reel faiz ile 1 yıl gömülmez ki bu şartlarda

YTD.

8. akbank 100k dolar 0,75

Sayfa 305/1006 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •