Sayfa 400/1002 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. SUA şaka gibi, yine eksi getirmiş -0,0287, SUC da ppf kadar getirmiş 0,0307

2.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    SUA şaka gibi, yine eksi getirmiş -0,0287, SUC da ppf kadar getirmiş 0,0307
    Çok can sıkıcı, ben bu ay sonuna kadar süre verdim sua'ya .
    ppflerin üstüne çıkmazsa, değiştireceğim komple. eib yanına başka bir defansif değişken alacağım.
    sua'ya defansif dedik, sahaya bile çıkmıyor.

Ama aradığım tarzda defansif değişken de pek yok açıkcası . Belki ost fonu, kira sertifikası fonu ya da o tür bir şey eklerim
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. ben 1 hafta kadar önce portöye agc eklemiştim, kur artışı etkisiyle fena katkı vermedi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Elemanlar evden çalışıyormuş. Muhatap olacak kişiye bir türlü bağlanıp görüşemiyorsunuz. Vedalaşma vakti geldi.

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    GBC altın byfleriyle olan ilişkisini azaltmış galiba.
    Altın fonlarına göre iyi relatif sağlamış.
    Radarda tutmakta fayda var.
    Saygılar.
    Altın byf yanında nasda** da gireceğiz demişti 2-3 ay önceki konuşmamızda portföy yöneticisi üstat

6.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    süha ile vedalaştım bugün, yıllık getirisi utanmasa %20 altına inecek...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ben 1 hafta kadar önce portöye agc eklemiştim, kur artışı etkisiyle fena katkı vermedi.
    maşallah içinde yok yok ..
    getirisi yıllık güzel, kur artışı azalışı izlenirse ona göre aksiyon alınabilir.
    teşekkürler

8. RBK katılım fonu getirileri enteresan ve istikrarlı geliyor gözüme son zamanda, sua yerine koymak anlamında.

coronadaki o çukurun fazla olmamasına ve aylık- 3 aylık -6 aylığın mümkün olduğu kadar 1-3- 6 katı şeklinde olmasına ve ppf nin bir tık üstü olmasına bakıyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 400/1002 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •