SUA şaka gibi, yine eksi getirmiş -0,0287, SUC da ppf kadar getirmiş 0,0307
SUA şaka gibi, yine eksi getirmiş -0,0287, SUC da ppf kadar getirmiş 0,0307
Çok can sıkıcı, ben bu ay sonuna kadar süre verdim sua'ya .
ppflerin üstüne çıkmazsa, değiştireceğim komple. eib yanına başka bir defansif değişken alacağım.
sua'ya defansif dedik, sahaya bile çıkmıyor.
Ama aradığım tarzda defansif değişken de pek yok açıkcası . Belki ost fonu, kira sertifikası fonu ya da o tür bir şey eklerim
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ben 1 hafta kadar önce portöye agc eklemiştim, kur artışı etkisiyle fena katkı vermedi.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
RBK katılım fonu getirileri enteresan ve istikrarlı geliyor gözüme son zamanda, sua yerine koymak anlamında.
coronadaki o çukurun fazla olmamasına ve aylık- 3 aylık -6 aylığın mümkün olduğu kadar 1-3- 6 katı şeklinde olmasına ve ppf nin bir tık üstü olmasına bakıyorum.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri