Sayfa 518/1001 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Bozkurt abi çok geçmiş olsun,rabbim şifasını tez versin,moralini bozma abi, arkadaşımın oğlu da bu yaşlarda geçirdi hastalığı,şimdi turp gibi,,
    Inşallah kızımızda iyi olucaktir, slmlr,,

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    1 gün aldı..bugün veriyor..
    böyle borsanın....
    eğer gerçekten düşmeye niyetli ise bugün sağlam vermesi lazım..çünkü dün itibarı ile tüm düşen trendleri kırdık..bugün sağlam düşersek tuzaktı derim...yok insan gibi onay alacam derse yukarı devam eder...

3. Matriks bilgilerinde yine hata var gibi. Geçen BIST açıklama yapmıştı, GARAN da olunca dikkat çekmiş olabilir. Devre kesicilere bakarken gördüm, GOLTS en yüksek değeri grafik ve Matriks'de farklı

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Bugun petkm hacimde 1. bitirirters salvo gelebülür tahta yapıcı olsam ben öyle yapardım
    Bugun top banka , kuş, krdmd,asels bu badem style üzerinden tutabildikleri kadar tutmaya çalışıcaklardır.

5. Yanlış anlama ile enerji düşerken spor canlandı, ekonomi tarafından iyi haber umudu yok gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Skolyoz ameliyatı yapan iyi bir doktor lazım.
    çok geçmiş olsun sn bozkurt,yavrunuza acil şifalar dilerim.azmi hamzaoğlu ve nuri erel isimlerini duymuştum.

tekrar geçmiş olsun.

7. bu adam kasımda gitse daha iyi bence..

Trump'tan Erdoğan yorumu: İlişkim ne kadar acımasız olursa o kadar iyi anlaşıyoruz
    Son dönemde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la "iyi anlaştığını" defalarca tekrarlayan ABD Başkanı Trump, verdiği röportajda “Çok komik değil mi? Yabancı liderlerle ilişkim ne kadar sert ve acımasız olursa onlarla o kadar iyi anlaşıyorum" dedi.
    10 Eylül 2020 10:25Güncellendi: 10 Eylül 2020 10:27

https://www.veryansintv.com/trumptan...yi-anlasiyoruz
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Trump'tan Erdoğan yorumu: bir lider ne kadar sert ne kadar acımasız olursa o kadar iyi anlaşıyorum.

psi psikopatım

vallah yaparım

Türkçe meali : tencere kapak misali

Sayfa 518/1001 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •