gaz gönder gaz gönder.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ailecek tek bir gün dışarı çıkmadık. 3 hafta ayvalığa gittim kendi yazlığımızda kaldık cundaya gezmeye bile sadece 2 kere oda haftaiçi saat gece 10 dan sonra gittik. denize bildiğimiz boş alanı olan koylarda ve yerlerde girdik. toplu taşıma hiç kullanmadık 2-3 arkadaş nikaha çağırdı nonlara dahi gitmedik anneme 15 günde bir uğrayıp market ve pazar ihtiyaçlarını temin e ttim market alışverişlerini 15 günde bir toplu yaptım ekmeği 4-5 günlük alıp buzdolabına koyduk ama çevrede salak çok eşimin iş yerindeki çocuğun annesi hastalanmış 4 gün hastanelere götürümüşle rfaranjitle başlayıp covitle tamamlamış hastahaneler. banka çalışanın annesi covit diyince tüm şubeye özelden test yaptırdılar ve annesi hasta olanla eşimde covit çıktı o salak annesi hasta iken eşime söylese anında izin veridi gitmesi i,çin ama 4 gün söylememiş 5. gün 2 side covit çıktı
ankartada sanırım bugün herkes maskeli balkondan bakıyorum herkes amske ile geziyor eskiden gezen yarı yarıya idi onların çoğunund aya burnu açıktı ya boğazında takılı idi inmsanlar sorumsuz vurdum duymaz bazen youtubede yapılan röportajlara bakıyorum değil covit olam gtüne kazı soksan kadermiş başa gelirs eçekeceksin diyen gerizekalı kaynıyor emmleket
bir halt olacağı yok.
Son Dakika! Sağlık Bakanı Koca: Mart ayından beri mücadele verdiğimiz koronada tekrar artış yaşanıyor.
İncelemelerde bulunmak için Van'a giden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın burada yaptığı açıklamada "Mart ayından beri büyük bir mücadele verdiğimiz koronavirüs salgınında tekrar bir artış yaşanıyor" sözleri adeta Türkiye'deki koronavirüs salgınında durumun kötü gidişatını gözler önüne serdi.
https://www.sondakika.com/amp/haber-...beri-13587471/
—-///
Yeni yasaklar loading?
2. Dalga loading?
Gıda, kimya, sağlık, kağıt, hastane postane ralli loading?
Prof Mehmet Ceyhan hoca siyaseti gözetmeden dürüst samimi öneriler getirdi ,Hiç birisi dikkate alınmadı ,
Dolmuş ve otobüslerde kalabalığı önleyeceksen mesai saatlerini kademeli yapacaksın diyor ,değilse adam işine zamanında gitmek için illa ki tıkış tış da olsa gidecek .
Düğünlere katılacaklarla ilgili sayı sınırlaması getir dedi
iller arası seyahat edenler kontrol edilsin
kritik yerlerde çalışanlar (berber ,kasiyer dolmuş /otobüs şoförleri vs)
test yapılması gerekir
okulların açılması için hedef belirlemeniz gerekir örneğin günlük vaka sayısı 500 altına düşerse okulları açarım gibi ..ve bu hedef için planlama yapılması gerekir
Aklıma gelenler bunlar
fiziki şartlar yeterli değil.. okullar okul değil.. iki tane sınıf yapınca okul mu oluyor.. ??
okul dediğin ferah olmalı..geniş oldukça geniş yeşil alan olmalı.. daha buyuk sınıflar olmalı..
eğitime değilde diyanete para harcanırsa böyle oluyor işte..
işte yine aynı soru:. vergileri nereye harcadınız ???
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
sen sağlıkçı olduğunu söylüyorsun acildemi idin neydin ama bi bok bilmiyorsun
iki ilaç var nbaşka ilaç yok hafif olana birini ağır olana birini veriyorlar
eşime ağır olanı verdiler müthiş yan etkileri var tüm bacakalrı mosmor şu anda pıhtı atmasın diye kan sulandırıcı kullanmak durumunda kaldı
sen halen vaka sayısını 1.700 sanan yada öyle inanılmasını isteyen guruptasın anlkarada ambulanslar hastaya yetişemiyor 3000 imnüstünd efilyasyon ekibi hastalara yetemiyor ilçe sağlık müdürlüğü hastalara yyetişemiyor sağlık ocağında ki doktor 1 haftada 1 kere aradı onda da ben bi bok bilmiyorum dedi ve kapattı ambulans çağırsan gelmiyor sen kendin acile git diyorlar
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri