Sayfa 534/1001 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Viop - XXIV

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şu anda eşim covit kızım oğlum ve bana tets yapmadıalr hepimiz karantinadayız.
    semptom göstermeyenlere kesinlikle test yapılmasını yasaklamışlar
    ilk testi belirtiler başladığında yaptırmışsan negatif çıkma ihtimali var sonra yeniden test yaptırmıyorlar böyle geçsin diyorlar
    şimdi yeni bir şey çıkarmışlar 50 yaş altına ilaçta vermiyorlar.
    arkadaş 51 yaşında eşi 47 ikiside covit oldu
    arkadaşa verdiler eşine vermediler
    kızımda hiç belirti yoktu testte yapmadıalr
    şu anda ateş ishal ve kusma var 182 yi arayıp ambulans isteyin diyorlar
    oradan ambulans gelmiyor ama siz kızınıza çift maske siperlik eldiven ve uzun elbise giydirin sizde aynı tedbirleri alın acile götürün diyorlar
    acile gidersek yeniden test yapacaklarmış ancak ateşi yüksek görürlerse ve eyrde avrsa kıza el koyacakalr seni yanına almıyorlar.
    kesinlikle ialç vermiyorlar ahstanede de sadece yatıracaklar
    o yüzden götürmüyorum evde kendim muz cola prinç lapası haşlanmış patates buzlusu bez alnına idare ediyorum
    sen acile git t0mografi iste çekerler
    tam 2 gün filyasyon ekibi bekeldik kimse gelmedi hal sağlığında bir genel müdür yardımcısı bulduk zorla bi ekip getirtti adam
    gelenler 2 kişi ikiside doktor değil
    ellerine bi kutu ilaç verip yollamışlar papağan gibi 20 cümle ezberletmişler onun dışındfa birşey söyleyemiyorlar
    ilacın ayn etkisinden bile haberdar değiller
    şeker tansiyon ve kalp hastasıyım bana tets yapmayacakmısınız diyorum
    semptom göstermiyorsunuz yapamayız diyorlar
    2 çocuk var onlara yapın diyorum
    semptonm göstermiyorlar yapamayız diyoralr
    e semptom gösterirsek ne yapalım diyorum
    182 yi arayın ama muhtemelen yoğunluktan ambulans gelmez iki maske takın en yakın acile gidin diyorlar
    filyasyon ekibinin başındaki genel müdür covit olmuş.
    test yapan yok
    ankarada 6 yada 7 özel hastanelere günlük 50 kit vermişler fazlasını yapmaları yasak hele temaslı var ise yani evde 1 covitli var diğerleri belriti göstermiyorsa kesinlikle tst yapmıyorlar (bulaş riski fazla belirti yoksa hafif atlatıyor vaka sayısı artmasın diye)
    biz eşimin yanında olmadığımızı tatilde olduğumuzu eşimde covit çıkınca ankaraya dönmeye karar vermek istediğimizi ve test yapmak istediğimizi söyledik yerolamdığını sabah erkenden gelip sıraya girersek ve ilk 50 de olursak yapacakalrını söylediler
    özel ahstaneye torpil bulduk kişi başı 350 tl test parası bayıldık oğlana 500 tl ekstra verip antikor testide yaptırdık ( eşim bankacı olduğundan özel hastanelerde tüm sağlık giderleri klarşılanırlken test ve antikor testi parasının karşlılanmaması talimati geldiğini (test sayısını düşük tutabilmek için) öğrendik bu arada toplam 1550 tl ödeyip tets yaptırdık neyse 3 ümüzde negatif çıktık ama bu negatiflikten bir gün sonra kzımda ishal ateş ve kusma başaldı ve hiç ir yere götüremiyoruz testte yaptıramıyoruz.
    14 günlik akrantinada ölmeden atlatmayı bekliyoruz ne ialç ne doktor ne hastanede nede başka test mest yada filyasyon ekibi gelmesi yok şeytan diyor al hanımı çık git parti emrkezleri,ne her yere öksürt hanımı çık gel eve birazda o ****ler kıvransın
    her gün mecliste ve sarayda herkese tets yapıyorlar günlük 5000 in üzerinde test meclis ve saraydakilerle ile üst düzey bürokratların kodamanların kendilerine ve akrabalarına harcanıyor
    Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sizin ve aile yakınlarınızın sağlığınıza yeniden tam olarak kavuşmanızı diliyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani seans saatinde konuyu uzatarak burayı meşgul etmek istemiyorum ama size cevap verip kapatayım konuyu.
    Şimdi ne alaka soylediklerimizle söylediğim şeyler kardeşim. Ben yasaklara karşıyım onu bunu yasaklamayla olmaz bir işler insanlar kendileri disiplinli olmalidir. Yoksa yasak koyucu her bahanede keser kulağını oturursun evinde. Zaten bilirsiniz otlatilmaya muhtaç ve otlatma heveslisi oldukça fazla.
    Öte yandan biz diyoruz covid ;siz daha siyaset din. O kadar yolumuz var ki adam olmaya diye düşünüyorum böyle gördükçe.
    Ayrıca yani ne diyelim şuradan akıl hastanesine gidip pandemi süreciyle mücadelede konut kredisi böyle şöyle indirildi desek kiclarini dönüp bize gülmeye başlar deliler. Bunu mu konuşalım bunları mi masaya yatiralim. Gerek var mı?
    Aklinizi başınıza toplayın şurada bir trafik kazası olmuş desek naksibendiden girecek hale gelmişsiniz yazık ediyorsunuz kendinize.
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    tatile gidene laf edeceğine tatil kredisi verip otelleri para uğruna açana de
    düğün yapanlara laf edeceğine düğün salonlarını açanlara de
    dikkat etsene arkadaşım diyeceğine dolan otobüs ve minibüslerin ekmeğini kaybetmek istemeyen insanları bu durumu düşürenlere de
    covid yazmayı bilmeyen adam diyeceğine
    yalan veriler ile kendi insanına ihanet edenler de

ilacı yokmuş plaseboymuş

yalan veri plasebo yapmıyorda bulunmayan ilaçmı yapıyormuş

medyanın şişirdiği tek şey

her hafta müjde diye aynı yerde doğal gaz bulduğumuz başka bir şey değil

son olarak trol ve yandaşa matbaadan para basıp evinde otur size bir şey olmasın sadece bize biat edin diye insanları ayıran zihniyet vatandaşını düşünseydi bastığı parayı herkese dağıtırdı bunlarda yaşanmazdı.
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    kaynak ne?

hayır 100 katrilyon m3 olsa ne olacak.

enflasyon %25
    işsizlik % 25
    gsmh 4.000 dolar

ama tüik ne diyor

enflasyon %10
    işsizlik % 13
    gsmh 13.000 dolar

doğalgaz 1 trilyon m3 değil 990 kentrilyon m3 olsa ne olur

yalanla dolanla nereye kadar

yalanınızda boğulun
    Buraya para kazanmaya geldik ağlamaya dael bunları biz de biliyoruz ama lönk şort lönk şort burada bunnarı konuşuyoruz değil mi değerli üstad...

sıçtın bezinide kendin bul temizle
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dünkü enerji hisselerinin hareketlenme nedeni......
    Piyasaları heyecanlandıran iddia: Bir trilyon metreküpün üzerinde!
    Türkiye'nin Karadeniz'deki 320 milyar metreküplük tarihi doğal gaz keşfi sonrası bölgeden yeni müjdelerin gelebileceğine ilişkin sinyaller verilirken ortaya atılan bir iddia ise heyecana yol açtı.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 21 Ağustos'ta açıklanan doğal gaz müjdesinin ardından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Karadeniz'de 320 milyar metreküp olarak keşfedilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdenin detaylarını açıklamadan önce yabancı kaynaklarda 800 milyar metreküp olarak ifade edilen doğal gaz keşfinin 1 trilyon metreküpün üzerinde olduğu öne sürüldü.
    Bu petkm ve tuprs neresine bağlayacak o gazı onu anlat tokat yıldızı .
    Veya hani YETKİLİ vardıaya bir önceki gaz haberinde aynı YETKİLİ Mİ onu bulursan yapıştır

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dünkü enerji hisselerinin hareketlenme nedeni......
    Piyasaları heyecanlandıran iddia: Bir trilyon metreküpün üzerinde!
    Türkiye'nin Karadeniz'deki 320 milyar metreküplük tarihi doğal gaz keşfi sonrası bölgeden yeni müjdelerin gelebileceğine ilişkin sinyaller verilirken ortaya atılan bir iddia ise heyecana yol açtı.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 21 Ağustos'ta açıklanan doğal gaz müjdesinin ardından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Karadeniz'de 320 milyar metreküp olarak keşfedilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdenin detaylarını açıklamadan önce yabancı kaynaklarda 800 milyar metreküp olarak ifade edilen doğal gaz keşfinin 1 trilyon metreküpün üzerinde olduğu öne sürüldü.
    vakaların artıs hızıyla buldugumuz gaz mıktarı arasında yuksek korelasyon var bellı kı... kıs aylarında 2-3 trılyona cıkabılır gıbı duruyor...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    123.000 ..cüzi LONG..
    gelirse 122 ilave
    123.550 verdim... akşama bakarız tekrar

8. Be jetkm neden devre kesmedi hala yawfu

Sayfa 534/1001 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz