Ağzınıza yüreğinize sağlık Snap abi çok şey öğrendim kendi adıma topik de okuduğum en mükemmel şey sizin yazı idi bugün
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağzınıza yüreğinize sağlık Snap abi çok şey öğrendim kendi adıma topik de okuduğum en mükemmel şey sizin yazı idi bugün
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah..zafkanka...
Sende sağolasın..
inşallah gönlüne göre olur herşey....
Bazen çok tırmalamamak lazım...oluruna bırakmak lazım..hep para hep para...dememek lazım...
Nesfesi bile maskesiz alamıyoruz bu dünyada ..
Neyin kavgası...
Olursa eyvallah ..
Olmazsa canımız sağolsun..
13.2. Açıklamalar
. Rapora konu tesis 51.383 m2'lik bir alan üzerine kuruludur.
. Etrafı beton duvar ve fens teli ile fiziksel olarak çevrilidir.
. Güneyinde 10 nolu parsel, doğusunda Çırpıcı Koşuyolu Sokak, Kuzeyinde park alanı ve
Tekzen, batısında ise 673 ada 4 parsel nolu boş arsa, Çobançeşme - Koşuyolu Caddesi ve
Marmara Forum AVM yer almaktadır.
o Açık alanların büyük bir kısmı beton kaplıdır'
. Tesis; idari bina, fabrikalar-depolar ve beton santrali bölümlerinden oluşmaktadır.
. idari bina ruhsata göre bodrum+zemin+2 normal kattan meydan gelmekte olup 3.000 m2
kullanım alanlıdır. İmar dosyasında yer alan L4.o2.19B3 tarihli onaylı mimari projesinden
farklı olarak binada çatı piyesi inşa edildiği tespit edilmiştir. Değerlemede ruhsat ve
projesine esas kullanım alanı dikkate alınmıştır.
o Tesiste yer alan fabrika-depo alanları ruhsata göre toplamda 36.B14 m2 alanlıdır.
Dosyasında yer alan 14.10.1967 tarihli mimari projesinde A, B, C, D bloklar ile ilave E,F
Bloklardan oluşmakta olan tesisin 29B1 sayılı yasa kapsamında aldığı ruhsat+iskan
belgesine istinaden hazırlanmış olan röleve projesine rastlanmamıştır. Değerlemede iskan
belgesine esas kullanım alanı dikkate alınmıştır.
o 2oL2 yılında meydana gelen yangında fabrika binalarının yaklaşık 11.00o m2 lik bölümü
zayi olmuştur. Yapılan yaklaşık hesaplamalardan hareketle halihazır duruma göre tesisteki
yasal yapı alanı idari bina dahil 28'Bt4 m2 olarak belirlenmiştir.
o Fabrika bölümleri halihazırda çeşitli firmalara kiralanmış durumdadır.
. Ana fabrika binasının güneyine bir beton santrali inşa edilmiş olup bu tesis halihazırda
kiracı olarak faaliyet göstermektedir. Bu tesis değerlemede dikkate alınmamıştır.
o Tesis bünyesindeki binalar, ekonomik ömürlerini büyük ölçüde doldurmuş olup Akın Tekstil
fabrikasının taşınmasından sonra genellikle depo olarak kiraya verilmiş eski yapılardır.
İsrıı,ıguı_ İı_İ, alxıRKöY İı-çesİ osMANİYE MAHALLEsİNDE
YERALAN 192 ADA, 24 NoLU PARSEL VE ÜZERİNDEKİ
TEsİsİN DEĞERİ :261.7OO.OOO,-TL
Mevcut Haliyle değerlemesine baktığınızda neden TURGG ile mukayese ettiğimiz açık değil mi ?
Tesis bünyesindeki binalar, ekonomik ömürlerini büyük ölçüde doldurmuş olup Akın Tekstil
fabrikasının taşınmasından sonra genellikle depo olarak kiraya verilmiş eski yapılardır.
https://www.akintekstil.com.tr/wp-co...eme-raporu.pdf
Yani Türkçesi bu eski yapılar daha ne kadar sürdürülebilir,bir hal çaresine bakılmayacak mı ? demek istediğimiz budur.
ytd değildir
13.Şirketin Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, 192 ada, 24 parseldeki 51.383 m2 alanlı
taşınmazının akıbetiyle ilgili şirket yönetim kurulu üyeleri veya bu üyelerden
bazıları ile İBB Başkanı-Başkanlığı arasında herhangi görüşme-iletişim sağlandı
mı belirtiniz.
Cevap: İBB ile iletişimimiz her aşamada devam etmektedir gerektiği zaman
ihtiyaç duyulan bilgilendirme kamu ile paylaşılacaktır.
Demekki bişeyler devam ediyor ve sonuçlanınca açıklanacak...bize düşen beklemek..
ytd değildir
Burada yeniler dışında arsa hikayesiydi,korumalı kumaşıydı bilmeyeni yok,,Emine gibi değilsen hisse net te temel veri paylaşımları anlamsız kalıyor,hanfendi profesyonel,portföyü var,arkasında mali desteği de var..Biraz kitle yaptı sonra ver gazi,, kadın tavan diyor tavan oluyor hisse(ateks değil),alan alana,,bir de güne dualar ve selamlar eşliğinde başlıyor vaybe ne kadınmış diyorsun herşeyi biliyor.Ya ben de burda ateksin temelini övüp durdum yerinden oynamadı hisse tam tersi düştü..ama kadın sadece temel veri paylaşıp tavan yakalıyor,, yedim..
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akın Tekstil A.Ş. olarak 64 yıllık varlığımız Ar-Ge çalışmalarına bağlıdır. Şirketin devamlılığı günün şartlarına uygun ürün geliştirmek ile mümkündür ve bu çalışmaları yapmak en önemli hedeflerimiz arasındadır. Bugün yaşanılan ve tüm dünyayı etkileyen virüs salgınına yönelik yaptığımız araştırmalar ve çalışmalardan olumlu sonuç elde ettik. Kumaşlarımız üzerinde virüslere karşı geliştirdiğimiz antiviral apre uygulama testlerimizi tamamladık ve üretime hazır hale geldik. Interface Research and Development (Amerika) laboratuvarlarında yaptırdığımız testler sonucunda Antiviral Apre tekniğinin kumaşlarımızda solunum yolu ile bulaşabilen virüslere karşı %99 oranında koruma sağladığı tespit edilmiştir. Bu şekilde hazırlanan kumaş numuneleri müşterilerimizle paylaşılmıştır.
Pay sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
Bu tarz bilgi ve haberleri forumda paylaşmak gereksiz görülüyorsa forumunda ,forumda yazmanında bir önemi var mı ? bence yoktur..
hayırlı cumalar..
ytd değildir
Bu haber 12 haziran 2020 gönderilmiştir, şimdi soru şudur . Üç ay geçmesine rağmen müşterilere gönderilen antivirüs korumalı kumaşlara talep ne şekildedir, satışlar ne durumdadır. Şirket kamuoyunu ve yatırımcılarını bu konuda bilgilendirmelidir diye düşünüyorum.
Tekrar hayırlı cumalar...
ytd değildir
Yer İmleri