Ayhan Bey, size ve ailenize geçmiş olsun. Acil şifalar.
Bu hafta sonu Ankara 'ya geleceğim umarım herhangi sorun yaşamadan dönerim.
Ayhan Bey, size ve ailenize geçmiş olsun. Acil şifalar.
Bu hafta sonu Ankara 'ya geleceğim umarım herhangi sorun yaşamadan dönerim.
Valla benimde Ankara da işim var ,kamu dairesi,vekalet kabul etmiyor,şu lanet korona olmasa atla otobüse,aştiye gelince bin taksiye 1 saat içinde işini hallet tekrar dön otobüsle ama şimdi özel araçla gitmek zorundayım,aradım,telefona çıkan yetkili;belgeleriniz eksiksiz gelmiş,istediğiniz zaman gelin işleminizi yapalım dedi ama yanımda gezen yusuf-yusuf kardeşler aynı fikirde değilbilmiyorum ne zaman giderim artık...
Kredili ev almıştım dask ve konut sigortası bitmişti. Şubeyi 30 kere aradım. Açan yok. 444 lü numarasını arayıp şikayet ertim dönen olmadı. Bu covid muhabbeti çıkınca 444 lü numarayı aradım. Bakın şu anda covid nedeniyle evdeyim şubenizi 30 kere aradım size şikayer dilekçesi yazdım dönüş bile olmadı.eğer şubedwn biri beni aramazsa yarın şubeye gideceğim. Her yere öksüreceğim ve şubeden çıkıp geleceğim işlem yapmaya kalkan olursa elimdede telefon kayıtları var sizin yüzünüzden karantinayı bozdum şubeye gittim diyeceğim dedim. 1 saat olmadı. Şubeden aradılar poliçelerdwn ne kadar borcum olduğunu söylediler hesaba para aktardım. Dün akşam üstüde poliçeleriniz yenilendi mesajı geldi.
bir halt olacağı yok.
Seyahat yasağı kalktığı ilk gün 2 Haziran dan beri 3,5 aydır Trakyanın küçük bir ilçesinin bir köyünde , geçen yıl yapımına başlayıp Şubat da biten , bahçeli evimizde yaşıyoruz. Dönüş zamanı yaklaşıyor İstanbul a. Dolar ile ilgisi , 1 dolar bile bozmadan inşaat maliyetinin tamamını TL ihtiyaç kredisi almıştım 1,07 den. İyi ki öyle yapmışım. Hem maliyet , asıl önemlisi bu covit yüzünden bu kadar işe yarayacağını tahmin bile etmiyordum. Tabi ki virüs işi belli olmaz. Sabah bloomberg de haberi vardı , Çatalca , Silivri gibi İstanbul dışı sayılabilecek yerlerde covid sonrası yerleşme oranı artarken , Fatih de yerleşme oranı negatif olmuş.
Yer İmleri