Sayfa 599/1001 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Viop - XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sen ne zaman yazıyorsun.. seans zamanı değil mi?? konuyu açan sensin..

senin cevaplarının ne kadar saçma olduğunu herkes görüyor ama sen hala siyasal islamcı stracejisi kasmaya çalışıyorsun..ülkeye yıkım getirecek zihni sinir proceleri adeta..
    dön ve yazılan zamanı kontrol et.
    bu sabah seans açıldıktan sonra ve benim ilk yazımdan önce kaç yazı yazılmış.
    bak ve
    değerlendir bir daha.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. İspanyolca konuşulan bankada ilginç bir olay yaşanmış.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...kavgasi/240220

...
    Tapu devir işlemlerine geçilecekken bankanın tavrı aniden değişir. İşlemler tamamlanmaz, tapu devri yapılmaz. Müşteri bankaya sorar ama sağlıklı bilgi alamaz. Biraz araştırınca Bankanın Genel Müdür Yardımcılarından birinin de bu gayrimenkule talip olduğunu öğrenir.
    ...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    dön ve yazılan zamanı kontrol et.
    bu sabah seans açıldıktan sonra ve benim ilk yazımdan önce kaç yazı yazılmış.
    bak ve
    değerlendir bir daha.
    Ya bi tas attin kuyuyu 40 akilliyi ugrastiriyorsun
    Birak hilafeti gecti o milletin başkanlıktan agzi yandi perisan oldu
    Dolar 30 mu olsun bir de
    Dolar ne olcak reisin nasil dusurcek onu anlat

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ya bi tas attin kuyuyu 40 akilliyi ugrastiriyorsun
    Birak hilafeti gecti o milletin başkanlıktan agzi yandi perisan oldu
    Dolar 30 mu olsun bir de
    Dolar ne olcak reisin nasil dusurcek onu anlat
    rekabetçi kur iyidir.
    ne kadar yüksek o kadar rekabet.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. BES konusunda Sözcü haber yapmış. Para biriktireceksen döviz altın al yastık altına koy deniliyor pratikte.

Yeni 2013 de başladı 2023 de insanlar %25lik devlet katkısının tamamına hak kazanacak. Belki silkeleme yapıp o süreden önce milletin sistemden çıkması isteniyor.

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...tiler-6032395/
    Vatandaşın 155 milyar lirasına göz diktiler

Kaynaklar tükendikçe sıra vatandaşın emeklilik birikimlerine geldi. Vatandaş alın teriyle biriktirdiği emeklilik tasarruflarının şirketlere kullandırılarak kaynağının kısa sürede heba edilmesinden endişe duyuyor. Bankacılar, bu panikle BES’ten çıkışların başladığını söylüyor.
    ...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

islama en çok zarar veren siyasal islamcılardır.

bu siyasal islamcı ile ilk tartışmamız galatasaray lisesi kapatılsın diye gündem olduğunda başlamıştı.

imam hatip kapatılsın yaz bu foruma ne yemediğiniz küfür kalır ne din düşmanlığınız. mağduriyetleri bitmez.

galatasaray kapatılsın dendiğinde üç maymunu oynarlar. bıyık altından zaten batı sistemi eğitimi veriliyor. gençler ahlaksız büyüyor. inancımıza ters derler. yazıları duruyor hala...

böyle iki yüzlülerdir.

bağırarak bizi ikna edemezsiniz der yazılarının çoğunda büyük harflerle bağırarak konuşur. böyle aymazdırlar.

neyse ya şu gericiyi alıntılamayın. mecbur yazmak zorunda bırakıyor.

bu ülkeyi sizden başka kimse yıkamaz merak etmeyin. inancınızı Allah ile kendi aranızda halledin.

kimsenin islama laf ettiği yok. benim müslüman olup olmamam veya senin hangi dine inandığın kimseyi ilgilendirmez.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

7. Tupras tekrar long

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TAVHL de MSCI endeksinde çıktı diye yüklü yabancı satışı olmuştu, yeni yabancı müşteri olmadan yükselmesi zor gibi.
    1 ayda yabancı 13 milyon lot satmış alanlar dağınık.
    credit alımlarını görüyorum 2 gündür.

Sayfa 599/1001 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •