işlerimden dolayı ekrandan uzaktım bugün.. yine bir ara pataklamış bizim spek..son dakika tavana doğru gidiyor yine..
![]()
işlerimden dolayı ekrandan uzaktım bugün.. yine bir ara pataklamış bizim spek..son dakika tavana doğru gidiyor yine..
![]()
Gep kapayacagim diye ne firsat verdi tahtaciya tşk ederiz
yeni zirvemiz hayırlı olsun...iyi tatiller şimdiden değerli ortaklar
Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Şerif.
Arkadaşlar sizi ve hissenizi tebrik etmek için topiğinize girdim..ben eggübredeyim aylardır egegubre ve jantsayi karsilastiriyorduk. ..hep egegubrenin ekurisi jantsadır diyorduk..çünkü teknik grafikleri 130 lara kadar bile hemen hemen aynıydı. .temel olarak da cok buyuk benzerlikler vardı..
Aralarındaki fiyat farkının yüzde 20 olmasını makul görüyordum. .ama sizin tahta yapıcısı gerçekten de adam gibi adam çıktı. .bizim ki daha bir ay önceki 123 zirvesine bile çıkaramadı. .😅😅😅
Sizin speginizin bir yedeği varsa emanet olarak 2 haftalığına bize verirseniz Size minnettar olacağız 😅😅😅
Neyse dostlar ben basarilarinizin devamını diliyorum..umarım bizim tahtası sizin tahtaciyi görerek biraz olsun utanır. .
teşekkür ederiz sn keko..darısı eggüb nin başına...ben de sizin ortaklardanım hem burada hem eggüb de..değerini bulacaktır inşallah..
Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Şerif.
Güzel bir hafta oldu herkese iyi tatiller
Yer İmleri