Sayfa 546/883 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201

Hisse teknik olarak kafasını yukari kaldırmaya çalışıyor sanki..dün en yüksek seviden kapadi. Bollinger bandinin ust bandi üstü kapanis yaptı. Yön yukarı olabilir. Yatirim tavsiyesi değildir. Objektif sadece teknik bir bakıştir.

Hisse dibini buldu sanki...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Hisseyi bıraksalar gidecek ama, gitmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    merhaba, son iki günde tobo bozulmadı değilmi

6.  Alıntı Originally Posted by kalender Yazıyı Oku
    Hisseyi bıraksalar gidecek ama, gitmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar
    Huyu kurusun. Patron destekli tahtacı , ky nın suyunu çıkarıyor

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    merhaba, son iki günde tobo bozulmadı değilmi
    hayır bozulmadı. boyun çizgisi 26 lira civarından geçiyor. fiyatın çizginin(boyun çizgisi) altına sarkıp kalıcı olması gerekir. 24 liradan başlayan yükseliş trendi devam ediyor. ( dakikalık ve günlük grafikleri derinlikli ekrandan sürekili ve yakından izliyorum. tahta yapıcının
    her hareketini takip ediyorum)
    geri çekilmede işlem hacmının(miktar) azalması bize bu hareketin 24 liradan başlayan yükseliş hareketinin bir kazanç
    satışı(düzeltme) olduğunu anlatıyor.
    vesbe nin oldukça ucuz (iskontolu fiyat), karlı , yüksek ve düzenli temettü veren bir yatırım hissesi olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek..
    bence ana şirket vestel in yatırımcı dostu olmayan duruşunun bu fiyatlamada bir miktar etkisi var..
    ayrıca bilinen tahta yapıcının(spek..) karakteri de bu fiyatlamada önemli bir etken gibi görünüyor. hisseyi uzun yıllardır terk etmiyor. fiyatı hızla yükseltip hisseyi küçük yatırımcılara devredip hisseden uzaklaşabilirdi. çok ağır hareketlerle ve sert iniş
    çıkışlarla bir uzun vadeli yükseliş trendi gerçekleşiyor. bence fiyatı fazla yükseltmek istemeden kazanç satışlarını gerçekleştiriyor.
    belki az kazanıyor ama işini devam ettiriyor. sonuçta ucuz rasyoları olan hissede her zaman alıcı bulabiliyor diye düşünüyorum.
    farklı bir bakış açısı ile de bu oyun tarzının özellikle uzun vadeli temettü yatırımcılarına faydası olduğu da açıktır.
    neden? çünkü temettü yatırımcılarına ucuz fiyatlardan hisse toplama fırsatı veriyor. örneğin bana ucuz hisse toplama açısından
    ol
    dukça fayda sağladı..
    yine de bu fiyatlama hisseye haksızlıktır.. gelecek dönemlerdeki kazançlı bilançolarla denge fiyatına ulaşacaktır..

https://hizliresim.com/TboNVN

8.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    hayır bozulmadı. boyun çizgisi 26 lira civarından geçiyor. fiyatın çizginin(boyun çizgisi) altına sarkıp kalıcı olması gerekir. 24 liradan başlayan yükseliş trendi devam ediyor. ( dakikalık ve günlük grafikleri derinlikli ekrandan sürekili ve yakından izliyorum. tahta yapıcının
    her hareketini takip ediyorum)
    geri çekilmede işlem hacmının(miktar) azalması bize bu hareketin 24 liradan başlayan yükseliş hareketinin bir kazanç
    satışı(düzeltme) olduğunu anlatıyor.
    vesbe nin oldukça ucuz (iskontolu fiyat), karlı , yüksek ve düzenli temettü veren bir yatırım hissesi olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek..
    bence ana şirket vestel in yatırımcı dostu olmayan duruşunun bu fiyatlamada bir miktar etkisi var..
    ayrıca bilinen tahta yapıcının(spek..) karakteri de bu fiyatlamada önemli bir etken gibi görünüyor. hisseyi uzun yıllardır terk etmiyor. fiyatı hızla yükseltip hisseyi küçük yatırımcılara devredip hisseden uzaklaşabilirdi. çok ağır hareketlerle ve sert iniş
    çıkışlarla bir uzun vadeli yükseliş trendi gerçekleşiyor. bence fiyatı fazla yükseltmek istemeden kazanç satışlarını gerçekleştiriyor.
    belki az kazanıyor ama işini devam ettiriyor. sonuçta ucuz rasyoları olan hissede her zaman alıcı bulabiliyor diye düşünüyorum.
    farklı bir bakış açısı ile de bu oyun tarzının özellikle uzun vadeli temettü yatırımcılarına faydası olduğu da açıktır.
    neden? çünkü temettü yatırımcılarına ucuz fiyatlardan hisse toplama fırsatı veriyor. örneğin bana ucuz hisse toplama açısından
    ol
    dukça fayda sağladı..
    yine de bu fiyatlama hisseye haksızlıktır.. gelecek dönemlerdeki kazançlı bilançolarla denge fiyatına ulaşacaktır..

https://hizliresim.com/TboNVN
    Vestel son bilançosunda güzel bi kar açıkladı, sizce artık vestel'in de temettü verme olasılığı var mı ?

Sayfa 546/883 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •