Sayfa 673/1001 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Moddys notun çöptü zaten taviz vermıyoruz ülkeyi satmıyoruz die çöp yapmıs notu.

2013 de yatırım yapılabilir sevıyede iken notun artarken taviz verip ülkeyimi sattı yönetenler. Fikirsizler ne dedıgınızı bilmiyorsunuz. Karadenızde dıj güç yok akdenızdemi var.

Bu nasıl kafadır. Yazık bu millete. Bir nesil cahil kalıp safsatalara inandırılıp yasamak zorunda fakir kalmak zorunda biat etmek zorunda bırakldı bırakılacak.

Adama bak zengınler varmıs 10 bınlık tel alıyorlarmıs almasın die doların yüksek kalması iyimiş savunma argümanına bakarmısın. Yazıklar olsun size.

2.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    Oruç Reisin doğu akdenizde doğalgaz aramayı bırakıp Türkiye'ye döndüğünü Yunan basınından öğreniyoruz.
    Geri vitezimiz çok güçlü malesef..
    [emoji34]
    Onu da "büyük başarı, Avrupayı dize getirdik" diye anlatırlar mı medyada acaba?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Kasa -31.7 hesap edilmişti....
    -39,9 olmuş..1 ayda...

Bisiklete binmeye bile muhtaç olacağımız günler yakında gözüküyor.. İster inan,ister inanma..!

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Kasa -31.7 hesap edilmişti....
    -39,9 olmuş..1 ayda...

Bisiklete binmeye bile muhtaç olacağımız günler yakında gözüküyor.. İster inan,ister inanma..!
    Devlet sırrıymıs söyleyecek birşeyleri kalmayınca ya devlet sırrı ya devlet aklı oluyor. Osmangazi köprüsünün bu sene ilk 6 aylık devlet garantili ödemesi 1.6 milyar lira. Ve bu ödeme ingiliz mahkemeleri adres gösterildiği için ödenmek zorunda 25 yıl. Bunun gibi onlarca yok köprü hastahane kiraları devasa ödemeler. Sorsan bunada devlet sırrı diyecek.

Yazık oldu. Meb bakanı cıkıp 4.053 lira öğretmen maası sırtımızda kambur yüksek diyor. Malıyr bakanı cıkıp arabaya bınen tatile giden doların artmasından endişeleniyor bizim halkımızın böyle dertleri yok diyor. Alenen aşağılıyor eziyor ama umurlarında değil üstüne utanmadan savunuyorlar

5. Tamam, ülkede büyük yolsuzluklar var. Hazine kaynakları birilerine peşkeş çekildi ve yol havaalanı şehir hastaneleri yapacağız diye israf edildi. Çocuklarımızın geleceği ipotek altına alındı.
    Ama, şu anki kredi notumuzun Afrika devletleri ile aynı seviyede olması mantıklı değil.

Ülkemizin kredi notu zaten çöptü hala çöp. Piyasaya etkisi olmasını beklemiyorum.

Zaten yabancılar bu durumu bilerek haftalardır satış yaparak şirketlerimizi ve bankalarımızı çöp seviyelere getirdiler.

Artık tüm olumsuzluklar satın alındı.

AKrabadan 2 kardeş.. Ortaokul ve Lise de..
    2 kardeşin kitaplar /defterleri..(okuldan verilen listeye göre) 3.000 TL civarı...

Eşim yardımcı olmak için bugün BKM/Bursa'dan bakacak...
    Ödeme güçleri yok..
    Üstelik Ailede baba Mühendis/Anne öğretmen.. Geçinmek,hele 2 çocukla imkansız..

ÜLKE'nin ortadireği bu halde..
    Yardımla/eş dost takviyesi ile... Üstelik işi olan insanların durumu bu..
    Varın gerisini siz düşünün..

Araba değiştirmek veya pahalı tatiller yerine etrafa yardımcı/takviye olmalı..
    Yazılmadığı kadar kötü durumlar var..

Gece 2 de polis geldi, komşu apartmana.. kavga..Sebep ne acaba?
    Çocuğun taksidi, evin borcu,kredi kartı ya da neyse.. Her yerde huzursuzluk..

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Onu da "büyük başarı, Avrupayı dize getirdik" diye anlatırlar mı medyada acaba?
    Yok 3 maymuyunu oynayacaklar ..
    Zira yunan dünyaya duyurmuş ...
    Bu sefer ben bile umutlanmıştım hayretler içinde kaldım..
    Libyadanda çekildik kanımca uzun zamandır hiç haber yok oralardan..��
    Neyse borsa açısından bakıyorum artık yıgınla mal var ..
    En azında bi 116 denemesi yaparız bu haftalarda ..
    Bunlar yüzünden zarar etmekte koyar adama ..
    İşimize bakalım ..
    Herkes koltuk kaybetmeme derdinde ..
    Ytd

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    . Ve bu ödeme ingiliz mahkemeleri adres gösterildiği için ödenmek zorunda 25 yıl. Bunun gibi onlarca yok köprü hastahane kiraları devasa ödemeler. Sorsan bunada devlet sırrı diyecek.

Yazık oldu. Meb bakanı cıkıp 4.053 lira öğretmen maası sırtımızda kambur yüksek diyor. Malıyr bakanı cıkıp arabaya bınen tatile giden doların artmasından endişeleniyor bizim halkımızın böyle dertleri yok diyor. Alenen aşağılıyor eziyor ama umurlarında değil üstüne utanmadan savunuyorlar
    Tahkim de CITY bankerleri, şart koşmuş..
    İngiltere Mahkemeleri ya da İNGLİZ HAKEM HEYETİ uzlaşmacı olacak..diye

Devlet Hastanesi yapıyorum ..
    İsmi üstünde DEVLET (şimdiki adı şehir) ..
    İNGİLİZ DEVLETİNE hesap veriyorum.Hemde sorgu sual olmadan,ne derlerse O..

Sayfa 673/1001 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •