Sayfa 691/1001 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. #Trump seçim gününe kadar #COVID19 aşısının piyasaya çıkacağını açıkladı. En hakiki müjde seçime denk gelenidir.

2.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Jandarma turump olaya el koymuş anlaşılan macron oyun dışı .Not işi çok bir etki etmez Akdeniz işi daha büyük gerilimdi.
    Macron dötü 18 uçak satar , Trump limanlara çöker aradaki fark bu herkez oyunun nasıl biteceğini biliyor , yalandan yere iç siyasete çata pat yapıyorlar.Basit yakın zamandan örnek vereyim IRAK VE SURİYE de kim kazandı .ABD ve RUSYA biz ne aldık , bir sürü mülteci ve kaos

3.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Jandarma turump olaya el koymuş anlaşılan macron oyun dışı .Not işi çok bir etki etmez Akdeniz işi daha büyük gerilimdi.
    https://twitter.com/GrigorySivkov/st...132076552?s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Shortlar icin kotu bir hafta olacak

5.  Alıntı Originally Posted by cml Yazıyı Oku
    Bu pastada yer alan bir kurum direk oyun kurucu olacak üzerine alım yapmaya devam ederse .

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    meslek mi kaldı ? Başarı mı? Yetenek mi?
    Tek yol, yandaş birini bulacan..Tanıdık olacak, onlardan olacaksın.. eh işte şansın var..

imam hatip,arkasından İLAHİYAT ..
    Tek geçerli meslek..
    Emniyet müdürü olursun.. Hatta Elçi olursun,Diplomat ..!
    Rektör,YÖK Başkanı... Belediye Başkanı..MİT elemanı,polis,bekçi,komiser,öğretmen...Hatta aselsanda Teknik Müdr..(şaka değil)
    Hürriyette YAzar,CNN'de müdür..

Tek YOL İLAHİYAT... varsa yoksa..

Varsın -39 milyar USD batık ol..
    120 milyar USD rezervden bugünlere gel..İLAHİYATÇILARLA...!

Nasılsa bizi CENNETE GÖTÜRECEKLER ya??
    Bende meslek secememisim.
    Keske güreşçi olsaydim.
    Şimdi bir kamu bankasinda yönetim kurulu uyesiydim.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Macron dötü 18 uçak satar , Trump limanlara çöker aradaki fark bu herkez oyunun nasıl biteceğini biliyor , yalandan yere iç siyasete çata pat yapıyorlar.Basit yakın zamandan örnek vereyim IRAK VE SURİYE de kim kazandı .ABD ve RUSYA biz ne aldık , bir sürü mülteci ve kaos
    Egemen güç olmak böyle birşey onlar alacak biz Duygusal milletiz rasyonel düşünmeyi beceremiyoruz ABD natoda çatlak istemiyor macron bitirmiş kafada natoyu ABD ile masaya oturmak macrondan iyidir en azından ab üzerinden stres yaşamayız.Şuanda hiç ihtiyacımız olmayan şey gerilim iç siyaset için harcanmamali değerler.

8. Ben ciddi ciddi bu not indiriminin kasıtlı olarak öne çekildiğini düşünüyorum sanki danışıklı dovus anlaşmalı gibi doğu akdenizdeki gerilim ile bu not olayının bir ilişkisi var ama sonuçta siyasi ve diploması olarak rezalet bir dönemdeyiz ben bu saatten sonra olabilecek senaryoları merak ediyorum faiz arttırımı ve sonrası erken seçim gündeme gelecek gibi yarın dan sonraki olumlu havayı ne bozabilir bunun senaryosunu düşünüyorum şuan

Sayfa 691/1001 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •