Originally Posted by regal1 Şeyhim, tek müridi olan bir şeyh olmak, nasıl bir duygu? Fevkaladenin fevkinde bir durum.
Originally Posted by myfinans Sizde full girerek iyi cesaret sergilediniz. Hayırlı olur sizin için umarım. Teşekkür ederim üstad
Originally Posted by Webster Neye ful girdi Vebam nittin Altındayım üstad
Originally Posted by Webster Bu veba benim kayinvalideye benziyor Kafaya koydumu biseyi Ne dersen de yapar Üstat ne yapayım aldım bir risk. Benzetecek bir o kalmıştı zaten 😁😁😁
Originally Posted by regal1 Üstad durumun hiç iç açıcı görünmüyor. İkazı almışsın. mazallah elinde kalırsın. yani sana acımamda olan burda bize olur. Yok bilir bir halt yemeyecegimi Ama yine de kiskaniyor iste kadin milleti
Originally Posted by Pestilence Üstat ne yapayım aldım bir risk. Benzetecek bir o kalmıştı zaten 😁😁😁 Oda sen gibi Ne zaman gorsem kuyumcuyu ariyor Evladim kucuk altin kaca diyor 😀😀😀😀😀
Originally Posted by myfinans Fevkaladenin fevkinde bir durum. Bu soz bir askeriye sozu gibi ama ne is yaptoginizi cozemedim
Originally Posted by Webster Bu soz bir askeriye sozu gibi ama ne is yaptoginizi cozemedim bence finansçı akademisyen
Forum Rules
Yer İmleri