Originally Posted by Webster Viopumuz artida Sogan tavani zorluyor Su onur konusmazsa altin rekora gidecek gibi ons giprasiyor Onurun agzini bantlayin Ne demisik Ons ucuyor
Dgate e uzanan eller kirilsin
Mabedime dokunmayin laaaaaaa
Originally Posted by Webster Ne demisik Ons ucuyor petrol hariç hepsi yeşil zaten bir de millet AES e niyetleniyordu
Originally Posted by Foçabeyi Yere düşen kırıntılardan yersen karnın doyar diyorsun. Yoksa bizi de sofra bezi ile silkelerler diyorsun. Anladım. En iyisi bulaşmamak. Benim boyumu aşar böyle şeyler En iyisi bulasmamak mi? Bi bak dgate napti 🤗
Originally Posted by Fuat Soylu Webster üstadım , DGATE gidemedi herhalde Lokman hekim gibi seri tavanlar çekecek Herhalde trene kömür yukluyorlar menzil artsın diye... Bu arada Afyon treninde de bekliyorum haftalardır, diyorum ki makinistin isi cikmistir, elbet gelir Tavana gider insallah dgate kaldirdi biyerini sonunda Ama zorla oldu Yukarilari okuyunuz Sove sove dua mua yuruttum 🤗😀
Originally Posted by Batman petrol hariç hepsi yeşil zaten bir de millet AES e niyetleniyordu Sizi tenzih ederim Bir p.. vardi Herkese aes alin dedi Hatta benimle kavga etti karsi ciktim diye Kayboldu gitti
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by Webster Dgate yururse herkese benden cay Onura yok Ben hibiki fiskisi isterim
Forum Rules
Yer İmleri