Sayfa 432/1002 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Umarım 7.50'de usd satışı yapılarak usdtry baskılanıp, yine rezervler eritilmiyordur. Serbest kur, umarım serbesttir.
    Eğer yapay bir durum yoksa, 7.50 ciddi dirence dönüşmeye başladı, ama sanmıyorum doğal olduğunu.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Umarım 7.50'de usd satışı yapılarak usdtry baskılanıp, yine rezervler eritilmiyordur. Serbest kur, umarım serbesttir.
    Eğer yapay bir durum yoksa, 7.50 ciddi dirence dönüşmeye başladı, ama sanmıyorum doğal olduğunu.
    eğer yapılıyorsa bu iyi haber en azından kasa da no papel yerine dolar vardır hala derim

3. Bir ayın 15'i klasiği Vakıfmobil çöktü. Başka sıkıntı yaşayan var mıdır?

Bir de bir sorum var. Yatırım hesaplarımızı baska bankaya transfer etmek icin ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan var mıdır?

Vakıftan genel olarak memnundum ama bu mobil uygulaması genel anlamda rezalet. Her ay aynı şey oluyor gelişme sıfır.

4.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Bir ayın 15'i klasiği Vakıfmobil çöktü. Başka sıkıntı yaşayan var mıdır?

Bir de bir sorum var. Yatırım hesaplarımızı baska bankaya transfer etmek icin ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan var mıdır?

Vakıftan genel olarak memnundum ama bu mobil uygulaması genel anlamda rezalet. Her ay aynı şey oluyor gelişme sıfır.
    Bende de aynı. Maaş günleri pert oluyor.

5. Ekran Alıntısı.PNG

valla gayet müdahale ediliyor gibi duruyor..

6.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku

devlet memurları maaş alınca mı çöküyor ? ayın 15 indeki yoğunluk bundan sanırım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku

Dün fon sisteminde genel bir sorun vardı sanırım yapı kredi den tcd satış vermiştim sürekli hata veriyordu.
    Yatırım hesabındaki payları transfer için dilekçe vermeniz gerekiyor çetrefilli iş.

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    devlet memurları maaş alınca mı çöküyor ? ayın 15 indeki yoğunluk bundan sanırım
    Kamu kurumların maaş anlaşmalarında kamu bankası zorunluluğu olduğu için 3 banka dışında seçenek yok. Bu 3 banka da kurumları kendi aralarında paylaştıkları için ihaleler tek katılımlı oluyor. Yani kamu bankalarında ciddi miktarda memur müşteri var.

Sayfa 432/1002 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •