Sayfa 323/1006 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    *Creditwest Faktoring A.Ş. 21.09.2020 tarihinde % 14,5 basit faizle
    72 gün vadeli 10 Milyon TL nominal (talep gelmesi halinde limit* dahilinde artırılabilir) tutarında finansman bonosu ihraç edecek.
    *Talep toplama tarihleri 17 Eylül Perşembe ve* 18 Eylül Cuma 2020* olup, ihraç tarihi 21 Eylül 2020'dir.
    İhraç Büyüklüğü 10 Milyon TL Nominal
    Talep Toplama 17 Eylül - 18 Eylül 2020
    Vade Başlangıç 21 Eylül 2020
    Vade Sonu 2 Aralık 2020
    Gün Sayısı 72 Gün

*(kap haberi)

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben daha evvel hiç böyle bir şey almadım portföyüne. Ne yapmak gerek hangi bankaya gitmek gerek alt limit var mı ve en önemlisi bu 72 gün sonu da yüzde 14 mu kazsniyoruz gerçekten yoksa gani yillik oran mi bu?

Bütün Faktoring şirketleri:
    yasal çek,senet mafyasidir.!!!
    Uzak durun.!!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Benim icin ne hüzünlü bir yatirim hikayesi oldu TL. Paramizi ezdiler resmen..

TL faizi ile dolara eş bir getiri elde etmeye raziydim halbuki..

Arkasinda duramadiklari parayi bastilar, su an kisi basi gelirimiz Çin'den bile düşük.

2018'deki kriz KGF'den sonra geldi ve hic ders alinmamis ki, bu yil gene dünyada en cok parasal genislemeyi gene biz yaptik.

Bizim mevduatlar beleş kredi olarak dagitildi, krediyi alanlar ne alsa kar etti hep. TL birikim yapan ezildi ve ezilmeye devam ediliyor..

Neyse, bunlari yazmak icin gelmedim,
    eurobond fonda da biraz birikimim var ve
    eurobond faizleri acayip yuksek, %5-10 arasi.. hem faiz gelsin hem de bu parasal genislemelerinden etkilenmemek icin eurobond fonlari düşünebilirsiniz. Sadece TR degil diger ülke eurobondlarina da yatırım yaparak cesit yapan fonlar var.
    Bu yüzden asla full tl kalmamak lazım 2017 yılından beri hep elimizde üçte bir oranında döviz tuttuk,birkaç defa al sat denedik ama hiçbir zaman dolarsız kalmadık hala hükümet değişmediği sürece bozmayacağım sigorta niyetine döviz var elimde,1 yıldır da kademli fiziki altın biriktirmeye başladım,ocak ayında 1.05 tüketici kredisi çekip 135 bine araç aldım şimdi 200 bin oldu,geri kalan param da hep mevduat faizi ya da ppf'de durdu.güzel bir söz vardı tl riski alacağıma dolarda terste kalırım daha iyi.

4. Fibabanka 13 diye mesaj gönderdi

5.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Fibabanka 13 diye mesaj gönderdi
    Boşta kalmadan 32 gün için mi?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6. TCMB: KONUT FİYATLARI TEMMUZ'DA YILLIK %25,8 ARTTI, ÖNCEKİ %25,7

İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI TEMMUZ'DA YILLIK %22,5; İZMİR'DE %28,6; ANKARA'DA %25.3 ARTTI.

------------------------------------

Oh ne güzel... Biraz da buradan kaybettik... Birikim pul oldu resmen... Boşuna uğraşmışız...

Köye yerleşip bütün bu parasal mevzuları bir yana koyarak domatesle, biberle, patlıcanla uğraşmak lazım...

7. 60 gün geçerli diyor ama boşta kalan kısmını sormadım üst limit 500 k diyor

8.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Fibabanka 13 diye mesaj gönderdi
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Boşta kalmadan 32 gün için mi?
     Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    60 gün geçerli diyor ama boşta kalan kısmını sormadım üst limit 500 k diyor
    %10unu boşta bıraktırsa %12nin altına iner faiz. Bu havada 60 gün pek tercih edilmez...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 323/1006 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •