Sayfa 860/1001 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,873 - 6,880 arası.

Konu: Viop - XXIV

bugün yine 7.60 dan çok rahat dolar opsiyonu alınmasına izin verdi.. aslında spreadi daraltarak alım yönünde olanlara baskı kurmaya çalıştı, 1-2 tl ye kadar filan düşmüştü spread.. ama sonra yine açmak zorunda kaldı..istiflemeye devam ettim.. maliyet oluşturan alıcının sadece alım işlemi dolayısıyla maliyetini görebiliyor muhtemelen, kompozit işlemde göremiyor.. dolar opsiyonda bilmeden anlamadan poz açanların 2018 gibi yine anahtarlarını alacakları bir dönem yaklaşıyor muhtemelen..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben bu paladan halen bi sinerji alamıyorum siz nasıl alıyorsunuz
    Oyun yüksek frekanslı argoritmik badem style hareketleri ile dönüyor.
    Birileri mal topluyor benim pencereden.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ama üstadım ; şimdi kriz mi var ? , ekonomi göklere gidiyorcular gelecek gene. Aman diyeyim
    Haklısın.. kriz yok...herkes işinde gücünde..

__________________________________________________ ________________________

Bugün 2 kardeşin okul kitaplarını aldık..BKM'den..2600 TL.. + diğerleride 185 TL..
    Eşim... 2.785 TL ödemiş..

Bu nedir ya? kitapları gör...toplasan hepsine 100 TL vermezsin..
    Yazık bu vatandaşa..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ariston petkm pasta atarmısın
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dolar almayın biste yatirim yapin diyip bankalara savas acan bir adamin yönettiği ulkenin borsasi bu kadar olur

Ne yaptigini bilmiyor kesinlikle kontrolü yok
    Madem sen neden kucağında banka tahtaları ile geziyorsun

6. Bende petkim nede dusuyor diorum bulut almis 3 e kdr yolu var yandik
    Kardes yarin ver bir suru hisse var

7. Dipten alamazsın prensibi gereğince GARAN 1 doları geçmeden yatırım vs düşünmemek lazım.

Herifler %20 dipten dönünce boğa diyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bugün yine 7.60 dan çok rahat dolar opsiyonu alınmasına izin verdi.. aslında spreadi daraltarak alım yönünde olanlara baskı kurmaya çalıştı, 1-2 tl ye kadar filan düşmüştü spread.. ama sonra yine açmak zorunda kaldı..istiflemeye devam ettim.. maliyet oluşturan alıcının sadece alım işlemi dolayısıyla maliyetini görebiliyor muhtemelen, kompozit işlemde göremiyor.. dolar opsiyonda bilmeden anlamadan poz açanların 2018 gibi yine anahtarlarını alacakları bir dönem yaklaşıyor muhtemelen..
    Böyle durumlarda portfoyun 1/5i ile max olacak sekilde vioptan kontrat açmak daha mantıklı duruyor. Yuksek seviyelerde yuksek kaldırac dolarda bile bel büküyor. Portfoy degerini geçmeyecek sayıda kontrat da mumkun 1/9 ile.Bu nedenle 1/5 ile 2 kaldırac bile gecilmemeli bence.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 860/1001 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •