Sayfa 862/1001 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Viop - XXIV

Bekleşiyonuz mu cortçular..
    Alcez alcez.. Az da sabR. )

2. Yıllardır bu forumdayim çoğunuz kardeş gibi olduk. Gerçekten iyi insanlar da var. İnsanlık namına sağlık açısından tekrar paylaşmak istiyorum. Kekik yağı mecidefendi marka olacak. Bunu burun için koklayarsk burun içindeki virüsü, boğaz için küp şeker üstüne bir iki damla kekik yağı koyup çiğneyerek üstüne su icin bu da ağızdaki virüsü öldürür. Corono geçirenler veya evin içindeki havayı temizlemek için kaynamış su üstüne üç beş damla kekik yağı koyup buharı teneffüs etmek de akciğeri ve balgamı temizler rahatlatır. Cümleler kopuk kopuk kolum ağrıyor yazamıyorum fazla. Kusura bakmayın

3. Evet Avantajlı bende mecbur yapıyorum
    5.85de tıkandığında longdan zarar yazdık sonraki vadeler kar yazdık ama kar edince %10vergi ödedik.
    Şu zarar edilen vadeyi mahsuplaşma gibi bir seçemekten bahsetmiştiniz ama bireysel için o yol var mı bulamadım.
    onun yolu da olsa bir çorba parası çıkar

YTD
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    vadeli dolar kontratı aybaşında açtığını kabul edersek yaklaşık 4 kuruş dezevantajın var spota göre.. spot alabileceğin rakam göstergeden 3 kuruş civarı yukarıda, vadeli ise 7 kuruş..

bu durumda 4 kuruşluk dezevantaja rağmen kaldıraç faktörü ile gayet iyi sonuçlar verebiliyor.. sürekli alıp satarsan üstelik spread daha dar vadelide, 1 kuruştan daha dar, oysa spotta sürekli alış/satış yaparsan 5-6 kuruş spread var..dolayısıyla maliyet oluşturmaya daha müsait vadeli.. ama maliyeti düşürmenin başka yolları da var..doları her seviyeden prensip olarak alabilmek/satabilmek mümkün vadelide, hatta çoğu zaman gerekiyor, endeksle beraber işlem yapılıyorsa..

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Evet Avantajlı bende mecbur yapıyorum
    5.85de tıkandığında longdan zarar yazdık sonraki vadeler kar yazdık ama kar edince %10vergi ödedik.
    Şu zarar edilen vadeyi mahsuplaşma gibi bir seçemekten bahsetmiştiniz ama bireysel için o yol var mı bulamadım.
    onun yolu da olsa bir çorba parası çıkar

YTD
    bireysel için de var.. vade içinde (*) mahsuplaşmayı aracı kurum otomatik takip ediyor olması lazım.. kontratlarda "first in first out" olarak takip ediyorlar.. aracı kurumunuza bir sorun tekrar.. ama aracı kurumdaki müşteri temsilciniz çoğu zaman bilmiyor, onun operasyona sorması lazım sonra size dönmeli..

(*) vade tanımı 3 ay veya 1 yıl, bu noktayı bende netleştireceğim..yani kontrat vadesi gibi 1 ay değil yanılmıyorsam..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yıllardır bu forumdayim çoğunuz kardeş gibi olduk. Gerçekten iyi insanlar da var. İnsanlık namına sağlık açısından tekrar paylaşmak istiyorum. Kekik yağı mecidefendi marka olacak. Bunu burun için koklayarsk burun içindeki virüsü, boğaz için küp şeker üstüne bir iki damla kekik yağı koyup çiğneyerek üstüne su icin bu da ağızdaki virüsü öldürür. Corono geçirenler veya evin içindeki havayı temizlemek için kaynamış su üstüne üç beş damla kekik yağı koyup buharı teneffüs etmek de akciğeri ve balgamı temizler rahatlatır. Cümleler kopuk kopuk kolum ağrıyor yazamıyorum fazla. Kusura bakmayın
    kekik yağını bilmiyorum da taze kekik (aynen dereotu gibi satılan formatta) sapları ve dalları ile gayet güzel bir ek oluyor yemeklere.. önceleri pek almazdım ama son zamanlarda hemen hemen her şeyde kullanıyorum, kahvaltı dahil..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Kekik tüketirim ben ama corona için etkisi olduğunu burada okudum.
    Bir araştırma mı bu? Kaynak var mı? Tavsiye mi yoksa?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Adamlar bizim borsanın üstünü çizip, pılıyı pırtıyı toplayıp gitmişler. Hayaldi, gerçek oldu.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 862/1001 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •