Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8624 madde; 1 - 8 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    IV - Bildirim, tescil ve ilan yükümlülükleri
    MADDE 198- (1) Bir teşebbüs, bir sermaye şirketinin sermayesinin, doğrudan veya
    dolaylı olarak, yüzde beşini, onunu, yirmisini, yirmibeşini, otuzüçünü, ellisini, altmışyedisini
    veya yüzde yüzünü temsil eden miktarda paylarına sahip olduğu veya payları bu yüzdelerin altına
    düştüğü takdirde; teşebbüs, durumu söz konusu işlemlerin tamamlanmasını izleyen on gün içinde,
    sermaye şirketine ve bu Kanun ile diğer kanunlarda gösterilen yetkili makamlara bildirir. Payların
    yukarıda belirtilen oranlarda kazanılması veya elden çıkarılması, yıllık faaliyet ve denetleme
    raporlarında ayrı bir başlık altında açıklanır ve sermaye şirketinin internet sitesinde ilan edilir.
    Payların yüzdelerinin hesaplanmasında 196 ncı madde uygulanır. Teşebbüsün ve sermaye
    şirketinin yönetim kurulu üyeleriyle yöneticileri de, kendilerinin, eşlerinin, velayetleri altındaki
    çocuklarının ve bunların, sermayelerinin en az yüzde yirmisine sahip bulundukları ticaret
    şirketlerinin o sermaye şirketindeki payları ile ilgili olarak bildirimde bulunurlar. Bildirimler
    yazılı şekilde yapılır, ticaret siciline tescil ve ilan olunur.
    (2) Birinci fıkrada öngörülen bildirim ile tescil ve ilan yükümlülüğü yerine getirilmediği
    sürece, ilgili paylara ait oy hakkı dâhil, diğer haklar donar. Bildirim yükümlülüğünün yerine
    getirilmemesine dair diğer hukuki sonuçlara ilişkin hükümler saklıdır.
    (3) Hâkimiyet sözleşmesinin geçerli olabilmesi için bu sözleşmenin ticaret siciline tescil
    ve ilanı şarttır. Sözleşmenin geçersizliği, bu Kanun ile diğer kanunlardaki şirketler topluluğuna
    dair yükümlülüklere ve sorumluluklara ilişkin hükümlerinin uygulanmasına engel olmaz.
    Şirket finans sorumlusu, şirketin merkezine giden mağdurlara bilgi verdiğini duydum. Oraya yakın birileri varsa bir uğrasa, ne düşünüyorlar, bir planları var mı?
    Kendilerini, ky düşünüyorlarsa bir şeyler yapmalı artık.

2.  Alıntı Originally Posted by Cumhuriyet Yazıyı Oku
    Şirket finans sorumlusu, şirketin merkezine giden mağdurlara bilgi verdiğini duydum. Oraya yakın birileri varsa bir uğrasa, ne düşünüyorlar, bir planları var mı?
    Gittik yerlerinde yoklar telefona cevapta veren olmadı büfeye borçlu çaycıya borçlu kasaba manava borçlu ağalar bir tek uçan kuşlara sormadım belki onlarada borçludurlar aynı benim gibiler benim kaçacak yerimde yok ensemdeler patladı patlıycak onlarda bizim gibi açılsada şu borçları ödesek diye düşünüyorlardır belki maaşlarını bile alamıyorlardır benim gibi hacizlidir. 30 yıldır borsadayım ben hiç batmayan şirket görmedim hep battılar vallahi çıkaramıyorum bir türlü balık oltası gibi içinde kalıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Cumhuriyet Yazıyı Oku
    telefon no varmı...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •