Sayfa 895/1001 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Viop - XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    %1 vergiye bizmkiler 1 haftad a4 milyar doalr çekmişti bunu duyan bankalara saldırır risk yaratabilecek bbi uygulama etkisi bizede gelebilir
    millet orda da saldırıyor da işte limit var, vermiyor adam günde 50 dolardan fazla... burda da rezerv tükendiğine göre sonuç farklı olmayacak; olmayan parayı nasıl verecekler...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. Kısa vadeli dış borç stoku 2019 sonuna göre yüzde 4.2 artarak 128.4 milyar TL oldu
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre kısa vadeli dış borç stoku Temmuz sonunda 2019 sonuna göre yüzde 4.2 artarak 128.4 milyar dolar oldu.

2020 Temmuz sonu itibarıyla, orijinal vadesine bakılmaksızın vadesine 1 yıl veya daha az kalmış dış borç verisi kullanılarak hesaplanan kalan vadeye göre kısa vadeli dış borç stoku, 176.5 milyar dolar oldu.

Kaynak:Bloomberg HT

3. https://invst.ly/s5t18

11 Eylül kapanışından sonra güçlü sat sinyali vermiş bist 30.
    Şu anda bulutun içinde hareket ediyor, bulutun dışına çıkarsa ondan sonra güçlenebilir. 26 günlük ileriye yönelik projeksiyona göre yataya bağlamış. Bulut kalın olmadığı için trendin gücü şimdilik zayıf görünüyor, günler geçtikçe değişebilir.
    ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Zaten AKPliler savunuyor forumda.

Tartışmaya girmemek için cevap vermedim.
    Ellerinde dolar var bence, viop la falan işleri yok.

Türkiye de ahlaki değerler çökmüş durumda Malesef
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. dolar 7,54

doALR 54 E VURDU
    bir halt olacağı yok.

Ne oldu dolarda
    Yeni rezervmi bulundu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben heryıl grip aşısı olurum aşıyı vurdukları günün akşamı ateşim çıkar tit tir titrerim yorgunluktan ayakta duramam hemen parole başlarım 1 gün boyunca aşı vurulan yere el vuramam hem ağırır hem cayır cayır yanar.
    abi şöyle bir durum var

her bünye farklı kronik rahatsızlığı olan bir insan ile olmayan arasında etkileşim farkı muhakkak oluyor.

bulunan aşı ile bir genç hafif atlatıp hayatına devam eder ama yaşlı yada kronik rahatsızlığı olan biri için aynı şey söz konusu olmayacaktır.

yani ben bu aşıya çok önem vermiyorum ve güvenmiyorum.

mesafe-hijyen-maske artık ömür boyu yaşlıların taşıdığı tansiyon şeker vs. rahatsızlıkları gibi bizimde vazgeçilmezimiz olacaktır.

Sayfa 895/1001 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •