snap arkadaş arsaya geri dön dedi onu mu kıracağım,değerleme raporuna bakalım o vakit; Belki TURGG ile kıyaslanmak hafif kalır..
15.  DEĞERLENDİRME
Tesisin  değerine  etki  eden  özet  faktörler:
Olumlu  etkenler:
.  UlaŞım  imkAnIarının  kolaylığı,
o  D-100  Karayolu,  Havaalanı  ve  Sahil  yoluna  yakın  olması,
.  Merkezi  konumu,
ı  Parselin  büyüklüğü  ve  yapılaşmaya  uygun 
şekli,
o  Tamamlanmış  altyapı,
.  Bölgenin  ticari  ve  konut  fonksiyonlu  projelere  talep  sağlayacak  potansiyele  ve  cazibeye
sahip  olması,
ı 
Çevresinde 
nitelikli  projelerin  hayata  geçiyor  olması,
o  Parsel  üzerindeki  yapıların  büyük  kısmının  iskanlı-ruhsatlı  olması,
o  Hisseli  olmaması.
Olumsuz  etkenler:
.  Gayrimenkul  piyasasında  yaşanmakta  olan  durgunluk,
o  Mevcut  imar  durumu,
.  Parsel  büyüklüğü  ve  imar  durumu  nedeniyle  alıcı  kitlesinin  kısıtlı  oIması,
.  Yapıların  eski  olması.
https://www.akintekstil.com.tr/wp-co...eme-raporu.pdf
Olumlu yönlerine diyeceğimiz yok zaten, olumsuz yönlerine bir başka gözle baktığımızda ;
Değerleme raporu yazıldığındak, kojektür değişmiş durumdadır. 
Değerleme raporu 27 Şubat 2020 de hazırlanmıştır. Pandemi 20 Mart 2020 de ilan edilmiştir Ve yaşam tarzı,koşulları değişmiştir,konut ve yaşam alanları yeni bir felsefe kazanmıştır.
 gyo lar  covid-19 sonrası yeni conseptle harikalar yeni  güvenli yaşam  merkezleri ve projeleri üretmeye başlayacaktır buna +++++++ diyorum.
Mevcud imar durumu kazanılmış haktır, yeni imar durumu gerçekleştiğinde bu da onun bonusu olacaktır.. buna da +++++++
Parselin büyüklüğü  bu olumsuz değil olumlu bişeydir üretilecek yeni proje proje büyüklüğü doğrultusunda itibar görecektir, alıcı kitlesinin kısıtlı olması,afedersiniz de istanbul bakırköyle emsal bir arsa varmıdır, parsel küçük olsa sıradan bir yer olurdu zaten,konuşmaya değmezdi..buna da  ++++++ diyorum..
Yapıların eski olması , 
ya bu değerleme şirketi ne yaptığını biliyor mu acaba, yapıların eski olması en olumlu şeydir.şöyleki bu yapılar gidecek yerine yenileri gelecek, bu durum bu şekilde sürdürülemez demektir. 
Buna ben+++++++plus diyorum.. bu bize yeni bir perspektife ne kadar yakın olduğumuzu ifade edecek durumdur..  
Bakalım snap arkadaş beğenecek mi, beğenmeyecek mi ?onun beğenmesi/beğenmemesi çok ama çok önemlidir
ytd değildir

Yer İmleri