Sayfa 67/295 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 2360 madde; 529 - 536 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1. valla onlar gelirse fena zıplatırlarr spekeee hayali malını alsınlar elinden... sıyırcık sürüsü gibilerrr

ytd değildir

2.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    snap arkadaş arsaya geri dön dedi onu mu kıracağım,değerleme raporuna bakalım o vakit; Belki TURGG ile kıyaslanmak hafif kalır..

15. DEĞERLENDİRME
    Tesisin değerine etki eden özet faktörler:
    Olumlu etkenler:

. UlaŞım imkAnIarının kolaylığı,
    o D-100 Karayolu, Havaalanı ve Sahil yoluna yakın olması,
    . Merkezi konumu,
    ı Parselin büyüklüğü ve yapılaşmaya uygun
    şekli,
    o Tamamlanmış altyapı,
    . Bölgenin ticari ve konut fonksiyonlu projelere talep sağlayacak potansiyele ve cazibeye
    sahip olması,
    ı
    Çevresinde
    nitelikli projelerin hayata geçiyor olması,
    o Parsel üzerindeki yapıların büyük kısmının iskanlı-ruhsatlı olması,
    o Hisseli olmaması.
    Olumsuz etkenler:
    . Gayrimenkul piyasasında yaşanmakta olan durgunluk,
    o Mevcut imar durumu,
    . Parsel büyüklüğü ve imar durumu nedeniyle alıcı kitlesinin kısıtlı oIması,
    . Yapıların eski olması.

https://www.akintekstil.com.tr/wp-co...eme-raporu.pdf

Olumlu yönlerine diyeceğimiz yok zaten, olumsuz yönlerine bir başka gözle baktığımızda ;

Değerleme raporu yazıldığındak, kojektür değişmiş durumdadır. Değerleme raporu 27 Şubat 2020 de hazırlanmıştır. Pandemi 20 Mart 2020 de ilan edilmiştir Ve yaşam tarzı,koşulları değişmiştir,konut ve yaşam alanları yeni bir felsefe kazanmıştır.
    gyo lar covid-19 sonrası yeni conseptle harikalar yeni güvenli yaşam merkezleri ve projeleri üretmeye başlayacaktır buna +++++++ diyorum.

Mevcud imar durumu kazanılmış haktır, yeni imar durumu gerçekleştiğinde bu da onun bonusu olacaktır.. buna da +++++++
    Parselin büyüklüğü bu olumsuz değil olumlu bişeydir üretilecek yeni proje proje büyüklüğü doğrultusunda itibar görecektir, alıcı kitlesinin kısıtlı olması,afedersiniz de istanbul bakırköyle emsal bir arsa varmıdır, parsel küçük olsa sıradan bir yer olurdu zaten,konuşmaya değmezdi..buna da ++++++ diyorum..
    Yapıların eski olması , ya bu değerleme şirketi ne yaptığını biliyor mu acaba, yapıların eski olması en olumlu şeydir.şöyleki bu yapılar gidecek yerine yenileri gelecek, bu durum bu şekilde sürdürülemez demektir. Buna ben+++++++plus diyorum.. bu bize yeni bir perspektife ne kadar yakın olduğumuzu ifade edecek durumdur..

Bakalım snap arkadaş beğenecek mi, beğenmeyecek mi ?onun beğenmesi/beğenmemesi çok ama çok önemlidir

ytd değildir

isteselerde istemeselerde arsayı+antiviral kumaşı+ sermaye yedeklerinin eklenmesi için verilen sözü ciddiye alacaklar...

ytd değildir

3. dediğiniz yerde şöyle güzel bir grafik atılmış ve ilginç bir benzerlik bulunmuş, haydi hayırlısı..

https://twitter.com/hashtag/ateks

ytd değildir

4.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    bu forum sizin gibi bereketsizlerden,alaycılardan kurtulma şansı yok mu?? doğru üstadınızın olduğu yere marş marş... iyi lerde burda beklicez..

ytd değildir
    Sen mi bereketlisin.. o kadar cok yazıyorsun ki ifade ettiğin ve yakistirdigin ithamlarının anlamı kalmıyor.."üstadım" kimmiş onu da soyle tam olsun..

5.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    dediğiniz yerde şöyle güzel bir grafik atılmış ve ilginç bir benzerlik bulunmuş, haydi hayırlısı..

https://twitter.com/hashtag/ateks

ytd değildir
    Geçen biri de goldencross listesinde yayımlamıştı ateksi. Gerçi ben grafik baktım göremedim ama.. Kuşçular üşüşüyor yavaş yavaş.

6. Bize gözü kara bir gerçek paralı tahtacı lazım şu çulsuzları tahtadan süpürse hem kendi hem biz kazanırız ama ilk önce bu sülüklerden kurtulmak şart bunlar olduğu sürece ky nin parasını emecekler.
     Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    valla onlar gelirse fena zıplatırlarr spekeee hayali malını alsınlar elinden... sıyırcık sürüsü gibilerrr

ytd değildir
    YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

7. kuşlu da ki takipcisi çok olanlar daha yapışmadı hisseye inşallah yapışması yakındır bu çulsuzlar malı basarlar onlarda alır sonra arkasından bakarlar inşallah bu hisseyi burda tutmak çok zorlaştı kolay gelsin kendini spek zanneden çulsuz

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

8. Bu tahtanın öncelikle ziraatteki beceriksizden kurtulması lazım ,edipin arkasından bakarsın mal mal .Bunu da götüreceksen götür beceremiyorsan ver elindekileri de önümüz açılsın.

Sayfa 67/295 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •