maliyeti daha aşşağıda olan varmı
Originally Posted by EMLAK maliyeti daha aşşağıda olan varmı EN DÜŞÜĞÜN 1 ALTINDAN NASIL ALDIN DİYE SORMA 1 KAÇ LOTUNU GERİ VERDİM MALİYET DÜŞTÜ
Bear_Bull @BearBull26
Originally Posted by Bear_Bull EN DÜŞÜĞÜN 1 ALTINDAN NASIL ALDIN DİYE SORMA 1 KAÇ LOTUNU GERİ VERDİM MALİYET DÜŞTÜ ahah yok üstad sorulurmu bende alsat derkene böyle oldu ama enayi gibi hissediyorum kendimi şuan tebrikler
Originally Posted by EMLAK ahah yok üstad sorulurmu bende alsat derkene böyle oldu ama enayi gibi hissediyorum kendimi şuan tebrikler son olarak elde kalanların maliyeti bedavadan biraz pahalı
Originally Posted by Bear_Bull son olarak elde kalanların maliyeti bedavadan biraz pahalı gazoz parası çıkar belki diye çıtırlık short açtım burlardan
Originally Posted by EMLAK gazoz parası çıkar belki diye çıtırlık short açtım burlardan 300-500 puanlar havada uçuşuyor fiski parası bile çıkarırsın.
Originally Posted by Bear_Bull 300-500 puanlar havada uçuşuyor fiski parası bile çıkarırsın. son dakkasına kadar furuştum ben fiski almaya gider
forumdan ses yok herkes shorttu ellam
Forum Rules
Yer İmleri