Sayfa 303/437 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

1.  Alıntı Originally Posted by wastedsunset Yazıyı Oku
    Ek 25855

3.06 üzerine atmak şart değil. hala hareket nizami.
    Yok bu gun demedim,... ama dusenin uzerinde kapanis sart tabiki... Hareket nasil cizersek zaten nizami olur... Mesela Bunun gibi..

Buna gore 2.80 e kadar nizami...

YTD...
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

2. Zaten durumun asli astari boyle,... alttan gelen (daha once bir kac kere kirildigi icin) bir sey ifade etmiyor... Bana gore dusen onemli,.. bir de 2.92 stop... net... (bence)

YTD....
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

3. Gecmis olsunnn...

4. Aşağı kırdı....

5. Akyatirim kaleye gecmis dedistim dun... aa.. bi de baktimki 4.5 milyon lot Deutschebank a gitmisss... Ak mi Deniz mi,?...Artik, bilemem.
    Bilgilerinize...

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Architect Yazıyı Oku
    Akyatirim kaleye gecmis dedistim dun... aa.. bi de baktimki 4.5 milyon lot Deutschebank a gitmisss... Ak mi Deniz mi,?...Artik, bilemem.
    Bilgilerinize...

YTD
    Ne yani ucuzdan toplayabilmek için yabancı giriyor kağıda algısı yaratmamak için arkadan iş mi çeviriyorlar ortak?
    Döşebank kendi alsa o kadar lotu serbest uçuş yapacak hürra yabancı alıyor kağıdı ihaleden olumlu haber gelecek diye?

7.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Ne yani ucuzdan toplayabilmek için yabancı giriyor kağıda algısı yaratmamak için arkadan iş mi çeviriyorlar ortak?
    Döşebank kendi alsa o kadar lotu serbest uçuş yapacak hürra yabancı alıyor kağıdı ihaleden olumlu haber gelecek diye?
    Arkasinda kim oldugunu bilemeyiz,.. ancak benim baktigima gore sattigini bir sekilde yerine koymus gozukuyor,.. Yarin ne olur bilemeyiz...

YTD...

8.  Alıntı Originally Posted by Architect Yazıyı Oku
    Arkasinda kim oldugunu bilemeyiz,.. ancak benim baktigima gore sattigini bir sekilde yerine koymus gozukuyor,.. Yarin ne olur bilemeyiz...

YTD...
    Takaslara iki gün sonra yansımıyor mu? Dün alınan bugüne görünür mü..

Sayfa 303/437 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •