Sayfa 89/1002 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Geçen hafta sanırım dolar satıp hisse aldım demiştiniz vazmıgeçtiniz acaba pozisyonunuzdan.

Kırmızılı ve Amiral aldım yazmıştınız diye hatırlıyorum da

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    2 banka almıştım, Akbank ve İsC. Viop sayfasına yazdım aldığım ve az bir karla sattığım fiyatları. Sonra da ekledim, bu sadece gördüğüm bir PU nedeniyle kısa vadeli bir hareketti, taşımak için banka almam diye. Garan'a taşımak amaçlı vereceğim en fazla 0.5 dolar diye de ekledim. Şu andaki düşüncem ise bankalara uzun süre hiç bulaşmamak, yani RTE gidinceye kadar. Sattığım banka hisselerini hemen dövize geri çevirdim.
    Şu anda portföy, %63 döviz (dolar-euro, bu arada tüm döviz fonlarını satıp, spot aldım, bankadan çektim), %10 altın-gümüş (son iki gündeki düşüşte aldım, ikisi de fon), % 10 hisse (3 hisse de emtia hissesi), %17 TL (kalan TL nin de ilk fırsatta düşük fiyattan gümüş ve altına dönüşmesi için fırsat kolluyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,055
    Fişi göster diyen varsa eğer doğru çıkarsa caddede rakı balık meze va ısmarlarım diyorsa ona aldığım çoğu ürünün fiş görselini atabilirim .

Hodri meydan .

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    bu rakamlara aldıysan, senin rakında içilmez..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    bu rakamlara aldıysan, senin rakında içilmez..
    [emoji23][emoji23][emoji23] Koptum.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Fişi göster diyen varsa eğer doğru çıkarsa caddede rakı balık meze va ısmarlarım diyorsa ona aldığım çoğu ürünün fiş görselini atabilirim .

Hodri meydan .

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Abi sen ya TÜİK 'te çalışıyorsun ya da TÜİK 'in araştırma yapacağı markete denk geldin .

Şaka maka, bugün Migros 'ta gözüme çarpmıstı, ayın bilmem kaçına tavuğun kilosu 3 küsür lira diye . Yine bi ülke bizim tavukları almadı bize yedirecekler diye düşünüyordum ama diğerlerine de düşük diyorsun.

Tuik ayın hangi haftasında yahut ne zaman sahaya iniyor bilen var mı, işkillendim.

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abi sen ya TÜİK 'te çalışıyorsun ya da TÜİK 'in araştırma yapacağı markete denk geldin .

Şaka maka, bugün Migros 'ta gözüme çarpmıstı, ayın bilmem kaçına tavuğun kilosu 3 küsür lira diye . Yine bi ülke bizim tavukları almadı bize yedirecekler diye düşünüyordum ama diğerlerine de düşük diyorsun.

Tuik ayın hangi haftasında yahut ne zaman sahaya iniyor bilen var mı, işkillendim.
    Her ayın 5 15 25'inde sahaya inerdi eskiden..

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Ne yapsak kine?
    9.20-- aşağı 8.30 sona 13.00 kine

7. 25'inden sonraki zamlar sonraki aya yansıdığı için kamu kesimi hayvani zamları hep 25'inden sonra yapardı.

Ortalama alındığı içinde sonraki ay 15 25'te dokunmaz yansıması ehven olurdu.

Aynı rakamı yazmıştım Viop sayfasına, ilk hedefim 9.2 +-0.5 şeklinde. Olursa 8.7-9.7 arası kademeli veririm.
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    9.20-- aşağı 8.30 sona 13.00 kine

Sayfa 89/1002 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •