
 Originally Posted by 
hs37
					 
				 
				Forum ahalisi sucuk sosis,pastýrma paylaþýmlarýnýzý dikkatle takip ediyorum.
Mesleðim olduðu için fazla ayrýntýya girip polemik yapma niyetim yok.
Bizde meslekte ilk söylenen söz ;Kasap býçaðýn burnu ile kazanýr. Bu sözü istediðiniz gibi yorumlayabilirsiniz.forum gediklilerinden olan Moruk nickli arkadaþ haklý  ve mantýklý olarak pastýrma tavsiyesinde bulunmuþ Doðal ve kimyasal kullanýlmayan kullanýlsa bile yasal limitlerin altýnda kimyasal kullanýlan  endüstriyel  ürün  bulmanýz hemen hemen imkansýzdýr.Ýstanbul'da  fabrikasyon Sucuk pastýrmada ilk sýrada apikoðlu gelir diðerleri daha sonra gelir.Piyasadaki üreticilerin çoðu apikoðlu'ndan yetiþmiþtir.Saygýlar..
			
		 
	 
 Bir zamanlar meþhur bir 
þarküterici vardý ADELA 
duruyor mu o hala
				
			 
			
		 
			
				
			
			
				samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
			
			
		 
	
Yer Ýmleri