
Originally Posted by
hs37
Forum ahalisi sucuk sosis,pastırma paylaşımlarınızı dikkatle takip ediyorum.
Mesleğim olduğu için fazla ayrıntıya girip polemik yapma niyetim yok.
Bizde meslekte ilk söylenen söz ;Kasap bıçağın burnu ile kazanır. Bu sözü istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz.forum gediklilerinden olan Moruk nickli arkadaş haklı ve mantıklı olarak pastırma tavsiyesinde bulunmuş Doğal ve kimyasal kullanılmayan kullanılsa bile yasal limitlerin altında kimyasal kullanılan endüstriyel ürün bulmanız hemen hemen imkansızdır.İstanbul'da fabrikasyon Sucuk pastırmada ilk sırada apikoğlu gelir diğerleri daha sonra gelir.Piyasadaki üreticilerin çoğu apikoğlu'ndan yetişmiştir.Saygılar..
Bir zamanlar meşhur bir
şarküterici vardı ADELA
duruyor mu o hala
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri