Forum ahalisi sucuk sosis,pastýrma paylaþýmlarýnýzý dikkatle takip ediyorum.
Mesleðim olduðu için fazla ayrýntýya girip polemik yapma niyetim yok.
Bizde meslekte ilk söylenen söz ;Kasap býçaðýn burnu ile kazanýr. Bu sözü istediðiniz gibi yorumlayabilirsiniz.forum gediklilerinden olan Moruk nickli arkadaþ haklý ve mantýklý olarak pastýrma tavsiyesinde bulunmuþ Doðal ve kimyasal kullanýlmayan kullanýlsa bile yasal limitlerin altýnda kimyasal kullanýlan endüstriyel ürün bulmanýz hemen hemen imkansýzdýr.Ýstanbul'da fabrikasyon Sucuk pastýrmada ilk sýrada apikoðlu gelir diðerleri daha sonra gelir.Piyasadaki üreticilerin çoðu apikoðlu'ndan yetiþmiþtir.Saygýlar..
Bende gördüm tam 7,6900 hayýrlara mý? þerlere mi? nolcak bu iþin sonu
bu arada salamda sucukta jambonda sosiste falan filan gibi das ist þarküterie ürünlerinde , nitrit nitrat cart curt gibi koruyucu kullanmayan katkýsýz üretim yapan butik markalar da var .... salamýnda sucuðunda sosisinde katký yok ... ama sosisi normal sosis deðil yani bildiðin et , .... Heeee günaydýn kasapta da vardý öyle sosis de günaydýn'ýn bostancý þubesinde kasada duran bi amca vardý , aðzýný býçak açmazdý ne bir selam ne bi þey ahahhaa hala orada mý o ya , seneler senelerrr hatýralar ne de çabuk geçiyormuþ zaman , ya hamza sana kalan ne oldu bu hayattan, bakiyen nedir aslaným...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Yer Ýmleri