Sayfa 222/999 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Galiba TV de ahaber de açık kalmış.

Bu arada son bir yılda doğalgaza %34.7 zam gelmiş. Doğalgaz bedava olacak diyen bir yalama vardı. Bu da ona gelsin.
    Neyse, hani 1 senede çıkacaktı ya Karadeniz doğalgazı, sıkın dişinizi, az kaldı. Herkes düşünür, A.K. Partisi yapar. Hüloooggggg.
    Hahahaha
    Aynen ahaber+mehter alınca bünyeye insan bilemiyor kendini.

Doğalgaz zaten neden çıkarılır anlamak da zor. Kömür vardı , odun vardı eskiden... O sıcaklık samimiyet vardı..

2. 990 günlük Dip Zirve analizi
    BIST50

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ya da bir halka sesleniş konuşmasında dua edilse. Muskada boyunda, ağızda dua....
    Tadından yenmez..
    Şimdi bir kasaba meydanında ilaç ve dolar duasına çıkalım desem, yanımda bir ordu oluşmazsa ne olayım.

4.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    600bile bana 100 puan artırır gibi etki yapar gibi geliyor.
    Çünkü piyasa fiyatlamasından kopuk şuanki tabela

YTD
    Su ortamda faiz artışı 600 olursa ülkenin %50 sini çöpe atarsın. Ha dolar böyle giderse de yine oransal olarak bir zayiat olacaktır. İnce bir çizgi hangisi daha çok zararlı buna göre karar vermek lazım. Ben düşük faizle inşaat sektörüne destek olacağını düşünüyorum

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    990 günlük Dip Zirve analizi
    BIST50

Şuna bak. Eskiden borsa düştüğünde alıp üstüne yatıp, yükselişte önden koşturup para kazandığımız kağıtla yerinden kıpırdayamıyor

6. nasılki akp büyük şehirleri kaybetti anketlere göre kritik eyaletlerde Biden açık bir farkla önde görülüyor..bundan sonra virüs gibi bir çok yenilikler hayatımızda olacak gibi..Trump ın tek umudunun borsa olduğunu kendi halkıda biliyor..zamanında bizimkilerde az kömür makarna çay vs. dağıtmadılardı ama yinede mhp nin desteğini almak zorunda kaldılar ve o zaman dolar bu kadar bile artmamıştı..yani Trump da çalışıyor ama sonu iyi gözükmüyor, çünkü oyun kurucuları onu da istemiyor..

Millet kafayı yemiş karşımdaki binada öküzün biri avazı çıktığı kadar balkonda bağırarak şarkı söylüyor karşısında da biri var ( bir yerden ses geliyor ne diye baktım ) balkona çıktım şarkıyı bitirmesini bekledim bitti sonra adam sağa sola baktı yaptığının yanlış olduğunu biliyor ama baktı çekti kafasını sanki utandı yada bir şey diyeceğimden çekindiği sonra bir daha baktı ben bir şey demedim bu seferde dallama kendini bir bok sandı eğildi masanın altından şişe çıkardı kafasına dikti şöyle ters ters baktım kafamı salladım söylenerek içeri girdim. Sonra dingilin 1-2 daha konuşması geldi dahada sustu ses yok anladık öküz galiba

Neyse ben gece gece niye bunu yazdım onu anlatayım ben şimdi çıksam desemi ayıp değilmi bu saatte hayvan belki sarhoş ne var lan dese benim ne yapmam gerekiyor adamın anasını ....... yapmazsam yarın ağzıma ..... peki başka nasıl halledeceğim polis çağırsam gelmez gelse adam inkar eder sonra yine başıma bela

Kısacası bu ....iğim memleketinde eğitim şart cahil kro görgüsüz hayvan ne ararsan milyonlarca var

Ya katlanacan adam ağzına bile .... ses çıkarmıcan yada katil olacaksın yada öleceksin seçenekler bunlar

Ya Kıyamet kopsun yada bu mallar gebersin

Sayfa 222/999 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •