https://twitter.com/BeratAlbayrak/st...391112193?s=20
Alttaki yorumlari okuyun
nasılki akp büyük şehirleri kaybetti anketlere göre kritik eyaletlerde Biden açık bir farkla önde görülüyor..bundan sonra virüs gibi bir çok yenilikler hayatımızda olacak gibi..Trump ın tek umudunun borsa olduğunu kendi halkıda biliyor..zamanında bizimkilerde az kömür makarna çay vs. dağıtmadılardı ama yinede mhp nin desteğini almak zorunda kaldılar ve o zaman dolar bu kadar bile artmamıştı..yani Trump da çalışıyor ama sonu iyi gözükmüyor, çünkü oyun kurucuları onu da istemiyor..
Millet kafayı yemiş karşımdaki binada öküzün biri avazı çıktığı kadar balkonda bağırarak şarkı söylüyor karşısında da biri var ( bir yerden ses geliyor ne diye baktım ) balkona çıktım şarkıyı bitirmesini bekledim bitti sonra adam sağa sola baktı yaptığının yanlış olduğunu biliyor ama baktı çekti kafasını sanki utandı yada bir şey diyeceğimden çekindiği sonra bir daha baktı ben bir şey demedim bu seferde dallama kendini bir bok sandı eğildi masanın altından şişe çıkardı kafasına dikti şöyle ters ters baktım kafamı salladım söylenerek içeri girdim. Sonra dingilin 1-2 daha konuşması geldi dahada sustu ses yok anladık öküz galiba
Neyse ben gece gece niye bunu yazdım onu anlatayım ben şimdi çıksam desemi ayıp değilmi bu saatte hayvan belki sarhoş ne var lan dese benim ne yapmam gerekiyor adamın anasını ....... yapmazsam yarın ağzıma ..... peki başka nasıl halledeceğim polis çağırsam gelmez gelse adam inkar eder sonra yine başıma bela
Kısacası bu ....iğim memleketinde eğitim şart cahil kro görgüsüz hayvan ne ararsan milyonlarca var
Ya katlanacan adam ağzına bile .... ses çıkarmıcan yada katil olacaksın yada öleceksin seçenekler bunlar
Ya Kıyamet kopsun yada bu mallar gebersin
Yer İmleri