Artan

14,30 10 18:10
3,30 10 18:10
280,50 10 18:10
80,90 9.99 18:10
60,55 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 18:10
67,10 -9.99 18:10
95,60 -9.98 18:10
196,70 -9.98 18:10
70,95 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.613.500.616,00 18:10
7.884.174.307,02 18:10
7.429.156.493,15 18:10
6.143.511.960,54 18:10
5.685.884.810,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7087 madde; 1 - 8 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by coletta Yazıyı Oku
    Derdi ne bu kagıdın kafasını kaldırmıyor

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    anlaşılır gibi değil. bir haftada yüzbinlerce lot hissede pozisyon alan grup tarafından satıldı. fazla yükselmeyen bir hissede
    kar satışları ile nasıl para kazanırlar? maliyetleri nedir?
    yan tahtalarda ise tuvalet kağıdı değerinde olan bazı hisselerin inanılmaz yükselişleri hala devam ediyor..
    finansal okur yazar olanlar tüm dünyada vesbe benzeri iskontolu ve temeli sağlam hisselerde yatırım yaparlar..
    bu borsa kumarı bile bozar.. böyle bir yer..

2.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    anlaşılır gibi değil. bir haftada yüzbinlerce lot hissede pozisyon alan grup tarafından satıldı. fazla yükselmeyen bir hissede
    kar satışları ile nasıl para kazanırlar? maliyetleri nedir?
    yan tahtalarda ise tuvalet kağıdı değerinde olan bazı hisselerin inanılmaz yükselişleri hala devam ediyor..
    finansal okur yazar olanlar tüm dünyada vesbe benzeri iskontolu ve temeli sağlam hisselerde yatırım yaparlar..
    bu borsa kumarı bile bozar.. böyle bir yer..
    Temmuz satışları rekordu. ancak ağustosta rakipleri tarafından körüklenen covid söylentileri nedeniyle doğru düzgün üretim yapamadı. onu fiyatlıyor

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Temmuz satışları rekordu. ancak ağustosta rakipleri tarafından körüklenen covid söylentileri nedeniyle doğru düzgün üretim yapamadı. onu fiyatlıyor
    doğrudur. olabilir. zaman zaman işler aksayabilir. daha sonra ise düzelebilir. doğası böyle. yine de inanılmaz yükselişler yapan içi boş şirketlerin
    yanında çok güçlü..anlamakta zorlandığımız yer burası..
    teknik analiz olarak ise tahtanın çok sığ oluşu kısa vadeli tahminlerde hata oranını arttırıyor(tahta yapıcı çok fazla olmayan bir para ile istediği yönlendirmeyi yapabiliyor) ancak uzun vadede yukarı gittiği kesindir..
    nereden gelip nereye gittiğini grafikte uzun senelere bakan herkes görür..

4.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    doğrudur. olabilir. zaman zaman işler aksayabilir. daha sonra ise düzelebilir. doğası böyle. yine de inanılmaz yükselişler yapan içi boş şirketlerin
    yanında çok güçlü..anlamakta zorlandığımız yer burası..
    teknik analiz olarak ise tahtanın çok sığ oluşu kısa vadeli tahminlerde hata oranını arttırıyor(tahta yapıcı çok fazla olmayan bir para ile istediği yönlendirmeyi yapabiliyor) ancak uzun vadede yukarı gittiği kesindir..
    nereden gelip nereye gittiğini grafikte uzun senelere bakan herkes görür..
    Tahta yapıcıya bir yerlerden bilgi gidiyor, oda bu yüzden malı kaptırırım, zarar yazarım korkusu olmadan işlem yapıyor. Buda bana bunun zaten bizzat şirket tarafından manuple edildiği izlenimini veriyor. Bakın hisse satıyor, ama kim olduğu bilinmesin diye zorunlu açıklama sınırının altında hisse satılıyor. Büyük ihtimal tanıdık veya bizzat kendi adamları. Ky de anlamadığım bir şekilde fk sı 80 olan hissede korkmadan alım yaparken bunun gibi çok iyi finansalları ve geleceği olan şirketi almıyor. Bu oyunu bozacak tek şey hisseye gerçek alım gelmesi.

5. Bu sattıklarını cepten cebe yapıyor olasılığı yüksek mi, yoksa yüklü satıyorsa aynı fiyattan geri alması daha zor
     Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Tahta yapıcıya bir yerlerden bilgi gidiyor, oda bu yüzden malı kaptırırım, zarar yazarım korkusu olmadan işlem yapıyor. Buda bana bunun zaten bizzat şirket tarafından manuple edildiği izlenimini veriyor. Bakın hisse satıyor, ama kim olduğu bilinmesin diye zorunlu açıklama sınırının altında hisse satılıyor. Büyük ihtimal tanıdık veya bizzat kendi adamları. Ky de anlamadığım bir şekilde fk sı 80 olan hissede korkmadan alım yaparken bunun gibi çok iyi finansalları ve geleceği olan şirketi almıyor. Bu oyunu bozacak tek şey hisseye gerçek alım gelmesi.

6.  Alıntı Originally Posted by coletta Yazıyı Oku
    Bu sattıklarını cepten cebe yapıyor olasılığı yüksek mi, yoksa yüklü satıyorsa aynı fiyattan geri alması daha zor
    Cepten cebe mi bilmiyorum, ama düşüşün başlangıcından itibaren, özellikle hisseye alış geldiği zamanlarda bile alış kademesine aktiften hisse vererek fiyatı düşürdüler. Hisse fiyatının gerilemesinde temettü dağıtım yasağının uzatılması da bence önemli bir katalizör oldu.

7. Bu sene dagıtmadıgı temettü ile bu yılınkıni de birleştirip seneye verirse aslında güzel olur.bizim icinde aslında uygun fiyattan alım sansı dogar.
     Alıntı Originally Posted by kalender Yazıyı Oku
    Cepten cebe mi bilmiyorum, ama düşüşün başlangıcından itibaren, özellikle hisseye alış geldiği zamanlarda bile alış kademesine aktiften hisse vererek fiyatı düşürdüler. Hisse fiyatının gerilemesinde temettü dağıtım yasağının uzatılması da bence önemli bir katalizör oldu.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •