Sayfa 367/999 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bizde zaten incirlik ve malatya erhac talar onlarida kaydirmiyolar
    Simdi yunanistana sifirdan us kurmalari iyi olur ab abd ihtilafinda ab yunanin g•te tepigi kor
    Ab ordusuda abd nin ordaki uslerine saldirir
    Keske dedigin olsa
    AB ordusu Almanya da ABD nin baya üssü vsr. ABD olmasa Rusya çoğunu teker teker yer. O ihtimal zayıf

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hülya avşar ayvalıkta 55 milyona ada satın aldı. Tefeci para verip para kazanıyor avşar kızo ne veriyorda o kadar kqzanıyor
    Bilmiyorum ne verip kazandığını..
    Ama 30 senedir piyasada... Sanırım..
    Her seneside bol kazançlı geçmiş gözüküyor..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Finansal piyasalarda iki görüş hakim. Birinci görüştekiler 2. dalgaya finansal piyasaların hazır olduğu o yüzden Mart ayındaki gibi düşüşlerin olmayacağını savunuyorlar. 2. görüştekiler ise Aynı Mart ayı benzeri düşüşlerin olacağını savunuyorlar.

Ben ise 3. bir görüşü taşıyorum. Virüste 2. dalga geldiğinde finansal piyasalarda gerçek bir ayı piyasası başlayabileceğini düşünüyorum. 2001 dot.com balonu benzeri ya da 1929 dow jones çoküşü benzeri.

Hazırlıklarımı ona göre yapıyorum. Tabi bu yorumlarım Küresel piyasalar için geçerli. Vobun kuruluşundan beri işlem yapmış birisi olmama rağmen Bizim piyasada son 3 yıldır işlem yapmıyorum. Biz İran borsası gibi kendi halimizde takılıyoruz. Bizim borsanın ne olacağı konusu uzunca bir süredir ilgi alanıma girmiyor...

--------------

Not: Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup Asla Yatırım tavsiyesi niteliği Taşımamaktadır.
    Pandemi ve yabancı satışının bu kadar yüksek olduğu dönemde bile hala 110 binlerde geziniyor.
    Eylül berbat olacak deniyordu pandemide.

İnsanlar artık alıştılar. Borsanın kar satışı harici şu an için düşme durumu olacağını sanmam. Şu an için 106 bin dip seviyeler bana göre.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hülya avşar ayvalıkta 55 milyona ada satın aldı. Tefeci para verip para kazanıyor avşar kızo ne veriyorda o kadar kqzanıyor
    Çok takip etmem. Ama Avşar kızı çok film çevirdi. Acun ile birlikte bir çok program yaptı. Zamanında da hülya Avşar show yaptı. Kendi adıyla ürünleri var. Tanıtım yapıyor. Konser ve gece programlari var. Bide bunun eski kocası borsacı ondanda bir iki vole vurduysa yeter. Seda sayan fi taksisi olsn bine yakın. Bunun da vardır. Eskiden arsa almak ev almak yatırım di yapmıştır. Onda para olmayacak da bende mi olacak.

5. Bu covid 19 sadece ölümleri ile bitmeyecek inşallah öyle değildir. Lakin ben bu covid 19 geçirenlerin akciğer ile ilgili sıkıntı yaşayacağını tahmin ediyorum. Yakınları geçirenler akciğer ile ilgili besinler alsınlar. Bunlar brokoli yemek, kekik yağı koklanmasi, kekik yağı içilmesi (kekik yağı küp şeker yada bir bardak su için 1-2 damla koyup çiğneyerek yada gargara ile içilir.) Diğeri de ya kuşburnu ya kızılcık.

Bursa'da bir İPLİK TÜCCARI var..
    Vakt-i zamanında ,beraber sönmez ve Çağlar'dan iplik alan arkadaşım dedi ki..
    xxx 'in nakit 150 milyon doları var..sene 97.!!

Bugün Çekirge civarından geçiyorum,
    Baktım Annesinin adına oldukça büyük bir Lise yaptırıyor..
    Hastane yaptırıp hediye etmiş, sağlık bakanlığına..Bir sürü yerde de okul..

Kimse adını bilmez,listelerde geçmez.Bursa'da 100 milyon TL civarı bağış yaptığını biliyoruz..
    Varın elindeki nakiti düşünün.. Tek başına ,bekar bir vatandaş..!

55 milyon Hülya Avşar dediniz de aklıma geldi..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ayhan başgan;bu DXY yükselirse dow,eur/usd,altın,gümüş ne oluyordu?yaşlılığıma ver.YTD

8. Haberturkte cübbeli çıkmış bi dinleyem bakem ne diiii bayağa gündem olduydu dedikleri

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 367/999 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •