Sayfa 533/1002 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    gıdım gıdım neden almadınız ? neden tek seferde aldınız ? bu tek seferlik alışta , ajandanıza ne not aldınız , o notta ne kadar vade için aldığınız da yazıyor mu ?
    Üstat zaten 9 k aldım.yüklü almadım .kalan portöyü de diğer hisse fonlara böldüm.5 hisse fonun içinden en sinirbozanı mac çıktı

2. İçeriğinde sürekli zarar yazan zaman zaman artaş ditaş ve banka fonları var.açokçası ben beğenmedim strajelerini

3.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Üstat görünen öyle değil maalesef 17 temmuzda aldıım ve 72 gündür elimde tuttuğum mac halen artıya geçemedi.aynı zamanda aldığım diğer fonlar artıda
    Artı eksi diye bakmayın hocam 17 temmuzda endeks 1191'de. kıyas kriteri ile bakın. tekrar endeks 1191'e gittiğinde ortalama bir borsa yatırımcısı sıfıra sıfır olurken, siz nerede olacaksınız. hisse fonu bunlar. endeksten bagımsız düşünülemez.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    İçeriğinde sürekli zarar yazan zaman zaman artaş ditaş ve banka fonları var.açokçası ben beğenmedim strajelerini
    iyi de stratejisini beğenmediğiniz Haydo Dayı bu işlerde sermaye piyasalarında , creme de la creme tabakadandır Türkiyede. onu da diyeyim de...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Üstat görünen öyle değil maalesef 17 temmuzda aldıım ve 72 gündür elimde tuttuğum mac halen artıya geçemedi.aynı zamanda aldığım diğer fonlar artıda
    Bende aşağı yukarı aynı tarihlerde oph almıştım. Şükür artıya geçtim 2 aylık vadeli mevduat getirisini sağlayınca çıkacağım. Eğer bist 100 düşerse başka hisse fonlarla devam edeceğim. Eksi başlayıp öyle devam etmek moral bozucu

6.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Üstat zaten 9 k aldım.yüklü almadım .kalan portöyü de diğer hisse fonlara böldüm.5 hisse fonun içinden en sinirbozanı mac çıktı
    Diğerleri hangileri acaba?

7. Sn. Hellistheothers,

tcd ile tkf'yi aynı ekip mi yönetiyor?

Yönetim stratejileri olarak farkları nelerdir?

Yönetim stratejileri farklı ise hangi yatırımcı profili neye yatırım yapmalı?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Son 1 yılda en düşük hisse oranı %73-74'ler gördüm, yaklaşmamış bile aslında %50'ye. Tacirler'de bir Veysel Bey var, bu mevzulara bakan. İsterseniz bir görüşün. Belki de bir nedeni vardır bu taahhütü vermemelerinin. Açıkçası benim almamamın (tkf'yi tercih etmemin) tek nedeni stopaj. Bir yıldan fazla taşıyana muaf olsa kesin girerdim, böyle bir sürü potansiyel müşteri vardır.

8. tcmb'nin geleneğinde önceden belirlenen tarihten önce acil toplantı yapıp para politikası kurulunu toplamak gibi bir uygulama var mı ? geçmişte oldu mu, hatırlayan var mı, meraktan soruyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 533/1002 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •