Sayfa 400/1006 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Aktifin uygulamasıni bende basta cok yanlis buldum.lakin diyoki sistem ben gecelik 13 veriyorum ..60 gunluk 14 veriyorum .bu kadar basit.x bankasina gittiniz 60 gunluk mevduat var misal 14 ten bagladiniz.20 gin sonra piyasa faizleri 15 lere geldi ..mevduati bozarsan 20 gunluk faizde alamiyorsun .aktifte bu luksunde var .
    aktifin bu lüksü karşısında hatırlamakta fayda var bankalarda ki 150K TL mevduat garantisi bono da yok hiç bono sordun mu ah çekmek de var

YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by Grand Yazıyı Oku
    Dolar yarım günde 1,5 aylık faiz kazandırdı, ve damat Ferit seyrediyor.
    rekabetçi kur yeni mottomuz Türk varlıklarına güvenme devrini kendi açtı kendi kapadı.

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    ppz para piyasası fonu 12.4 vermiş hafta sonu ,mevduatı geçmeye başladı,2 gün daha mevduatta bekleyeceğim artış olmazsa ppz fonuna geçiyorum,boşta kalan miktar yok en azından
    MK 12,4 mu ustadım onlarda stopaj %10 du sanırım

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    aktifin bu lüksü karşısında hatırlamakta fayda var bankalarda ki 150K TL mevduat garantisi bono da yok hiç bono sordun mu ah çekmek de var

YTD.
    zaten öyle bir risk hissettiğin anda kertiği nakitte de , altın yapıp kasada da tutacağına gider sağlam şirketlerin borsadaki hisselerine margarinlersin park edersin...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku

YTD.
    O baska is ..konuyla ne alakasi var .

6. Fibabanka hoşgeldin 13 olmuş,mevcut 12.5 oranda param var , güncelleme yaparlarmı acaba, hiç sanmıyorum ama bir şansımı deneyeyim.

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Yakıcaz gibi duruyor gunluk 4.5 lira fark ediyor benim.
    Neyse zaten öyle de zarardayız böyle de tl. de kaldığımız sürece, 3-5 liranın hesabını yapsak ne fayda.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Aktif 60 gün şartını ne yaparak ağırlaştırdı?
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    0.5 - > 1 yapması (60 gün farkı)
    + faiz olduğu sürece hesap yapacağız.

Benim mantığım yeni günlük faiz eskisinden eşit ya da fazla ise sat; aksi durumda satma.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 400/1006 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •