Dijital çağ konut stoğunu neden eritecek,o kısmını çözemedim,soruyu da anlamadım cidden.
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Dijital çağ konut stoğunu neden eritecek,o kısmını çözemedim,soruyu da anlamadım cidden.
Üst segment evler ust gelir grubuna hitabediyor. Dijital cağın ilk meyvelerinide heralde bu caga ilk ayak uyduranlar yer demi.
Yani bol para kazanmalri normal olsa gerek. Bol parada rezidans hayatini ceker, özellikle genc kesimde. Haliyle bizim stogun erimesine katki yapmasi gerekir....
Her ne krizi olursa olsun, en büyuk kriz kıtlık tir. Sizin bahsettiginiz bu krizlerde parmagi olanlar bile bakın, (salliyorum, bilgim yok) yaşli kesimi hedef alan bir virüsle piyasadalr. Tüm dünyadaki tarım ürerimini hedef alabilecek bir biyolojik vasıtayla degil..
Ben sadece kırsal kesimi hayatimizdan cikaramayacagimizi, cikarmamamiz gerektigini anlatmaya calisiyorum. Denge onemli.
Bana göre %60 - 70 kentsel, %30 40 kırsal yaşam olmalı. Bu denge kirsal + seklinde bozulursa geri kalmislik , kentsel+ seklinde olursa gıda da dışa bagimlilik olur.
Biliyosunuz buğday ithal eder duruma geldik..
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri