Originally Posted by regal1 onur kardeş benden bıktın galiba . gideyimdiye gözümün içine bakıyormuşsun gibi hissettim. GİDEMMİ? gel ne olursan ol gel 😀😀😀
Originally Posted by onur1064 mevlana getir götürünü yapar ancak mevlana zamaninda bist endeksi olsa bist’in mevlanasi sen olurdun Yok be onur kardeş. bu gün siftah edemedik. dediğin gibi olsaydı. bi yerimizden belli olurdu.
ARE ve TLE yarın ne getirir bilen arkadaşlar var mı acaba. bu gün kötü geçirdi çünkü kavga ettik
Originally Posted by regal1 ARE ve TLE yarın ne getirir bilen arkadaşlar var mı acaba. bu gün kötü geçirdi çünkü kavga ettik 2 üzeri kesin.
Originally Posted by myfinans 2 üzeri kesin. bu hafta her gün hır gür ettik. zannettimki ne kadar kazandırdılarsa hepsini alıp gidecekler. diğer eurobond ların halini görmesem bugün şutlardım ikisinide ama bu hafta TDG de harika iş yaptı. karşıdan demiryolunu seyreder gibi seyrettim
Yarın gece ABD TV'lerinde Trump -Biden canlı yayın tartışması varmış. Ortalık karışabilir vaziyet alın.
Originally Posted by myfinans Yarın gece ABD TV'lerinde Trump -Biden canlı yayın tartışması varmış. Ortalık karışabilir vaziyet alın. turp reyiz ezer
Simdi izle nasdaki
Forum Rules
Yer İmleri