Sayfa 433/1006 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Vakıfbank'tan oran alan oldu mu acaba?

2. Bizim hukuk departmanına sordum resmi gazete yayınlandığı gün geçerli dedi. Buna göre bu günden geçerliymiş kesin mi dedim evet dedi.

3.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Bence Burgan şark kurnazlığı yapıyor...
    Ben de kalsın dedim. 2 gün önce açtığım hesabı 2 günlük faizini yakarsan ve aynı faizden bağlarsan 300TL daha fazla faiz alıyorsunuz dedi. Olmaz dedim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by citak Yazıyı Oku
    bonoda stopaj düşmedi ki nerde netim artıcak?
    Hepsin de düştü bu günden itibaren, geçmiş te bağlananlar dahil değil ancak günlük olanlar da bu gün alacak olduğun faiz de stopaj % 5 olacak

5. Burgandan sabah 1 günlük ün dönüşü vardı % 15 kesmiş.
    şuanda yeni hesap için güncellemişler. %5 çıkıyor

6. Prof. Dr. Kara: Stopaj ve kambiyo vergisinde indirim olumlu; bankalar mevduat faizini artırmalı

TL mevduatlardan alınan stopajın çeşitli oranlarda düşürülmesini ve döviz işlemlerinden alınan verginin yüzde 1’den binde ikiye indirilmesini değerlendiren Merkez Bankası eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, indirimin mevduat faizine yansıtılması gerektiğini belirtti.

Kara, Twitter’da yaptığı değerlendirmede şöyle dedi: “Kambiyo işlemlerinde BSMV ve TL mevduatta stopaj indirimleri olumlu adımlar. Öte yandan, stopaj indirimini faiz artırımını ikame etmek için kullanmamak lazım. Bankaların TCMB fonlama faizindeki artışı mevduat faizine yansıtması gerekir. Bu yapılırsa dengelenme daha güçlü olur.”

https://t24.com.tr/amp/haber/prof-dr-kara-stopaj-ve-kambiyo-vergisinde-indirim-olumlu-bankalar-mevduat-faizini-artirmali,906352

7. Odeabank a sordum bugünden itibaren açılan ve günlük dönen hesaplar için geçerli dedi.

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Hepsin de düştü bu günden itibaren, geçmiş te bağlananlar dahil değil ancak günlük olanlar da bu gün alacak olduğun faiz de stopaj % 5 olacak
    Bono da 15 5 degil .

Sayfa 433/1006 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •